Jump to content
Guest Maina 6th gen

Среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

понеже се повдига вече доста въпроса покрай гонките в Калояново, следващата среща се пада да бъде на 06.11.2005г, неделя от 13ч на полигона да гребната база. За съжаление тази неделя не е редно да се насрочва среща, но ако все-пак има много желаещи си направете, аз няма да мога да дойда, понеже правя 22г от бракуването ми (е, не съм още за вторични суровини, моа се пробвам на чаршафа.... :fun:.... чертата исках да кажа с нещо 22-годишно) малиий дано жената не чете тук, че 23 нема и да има... :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

ок тогава на 6-ти сме там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

... малиий дано жената не чете тук, че 23 нема и да има... :fun:

<{POST_SNAPBACK}>

Е поне ще ти остане 22-годишното...:fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

аз ща скоча до Калояново щото на 6 ти съм на запивка на габровсия балкан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

В неделя няма да можем да тестваме кошниците си на пистата :) освен ако не искаме да станем за смях :D Както писа Хронос ще има състезание :) та да ви питам , кво ще прайм , ще ходим ли да кибичим или нещо друго ще измислим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

състезанието на калояново е от 10 ч. сутринта и приключва в 13 ч. за следобяд не съм сигурен дали ще пускат на пистата но по важно е да се съберем пък все ще измислим какво да правим и каде да опънем кошниците

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

добре но как да се разпознаем, щото и миналата неделя е имало съклубари но така и не се събрахме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Последно, ще има ли среща в неделя или ще се ходи на Калояново? Или пък ще се съберем на срещата и след това ше се замъкнем до пистата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Последно, ще има ли среща в неделя или ще се ходи на Калояново? Или пък ще се съберем на срещата и след това ше се замъкнем до пистата?

<{POST_SNAPBACK}>

Забрави шкембе чорбата , но ти е простено :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Шкембе, бира ... кво да е! Последно - има ли мераклии за срещичка или който иска да ходи на пистата???? :D:rolleyes: Е, аз викам да си идем на полигона, пък после ще му мислим! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

п.п. Забравих за добавя, че ми трябват 2 стикера! За мен и за още един нов, щастлив Сивик 5 ген. притежател! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Шкембе, бира ... кво да е! Последно - има ли мераклии за срещичка или който иска да ходи на пистата???? :lol:  :thumbs1:  Е, аз викам да си идем на полигона, пък после ще му мислим! :D

<{POST_SNAPBACK}>

:hondarulez: първо на полигона и там шъ решим :lol:

а относно стикерите - засега се раздават само в София на сбирките и на Националните срещи, но ще помислим и за пловдивските съвсем скоро :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Помолете Виктор , може да донесе нещо :lol: А аз ако знаех . щях да питам Омбре има ли няма ли и да ви донеса :hondarulez: некст тайм :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Съграждани за6то мъл4ите?От заралии само Кико и The Fasstest ли 6те ходят в Пловдив?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Времето беше екстра, срещата беше много приятна, събрахме се все хубави хора. :hondarulez:Снимки след малко. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

10X...за фотото....така като гледам срещата е била готина.....надявам се и аз да се класирам next time....и моето сивиче да присъства на снимчиците

....силно ваш фен :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

e i az biah tam i utre kato si doida v sofia shte kacha snimkite sorry za latinicata ama v hotela niama kirilica :hondarulez: beshe gotino i na kaloianovo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_my_life

Браво момчета добра сбирка сте си направили направо ме фана яд че не можах да дойда заради скапано скъсано каре :ph34r:) но другия път ще дойда.Браво!!!:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...