Jump to content
Guest Martinez

Реотани на задното стъкло

Recommended Posts

Guest Martinez

КолегиИмам лек проблем с реотаните на задното стъкло на Акорд-аТези малко по-студени сутрини забелязах, че 2-3 от тях нещо не стоплят и явно са прекъснати.Дайте съвети как да се поправят. Спомням си нещо за мазане на самите реотани с лак или нещо подобно...Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Не искам да те отчайвам,но няма спасение.Каквото и да се прави ще е временно.Наистина трябжа да се залепят с нещо,като не е толкова важно залепването им към стъклото колкото добрата връзка между двете части на проводника и именно от там идва проблема защото от големият ток който протича там те естествено се загряват и това води до ново разлепяне и прекъсване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече, вече почти навсякаде продават едни "лакове" които сединяват пистите и нямаш никакви проблеми а не са и скъпи около 5 кинта май бяха, абе те на москвичи на ново слагат писти ти за хондиджака си се замислил, щом имаш ток до там само трябва да ги възтановиш.Ако не знаеш откаде да си купиш само кажи аз ще те насоча?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Човече, вече почти навсякаде продават едни "лакове" които сединяват пистите и нямаш никакви проблеми а не са и скъпи около 5 кинта май бяха, абе те на москвичи на ново слагат писти ти за хондиджака си се замислил, щом имаш ток до там само трябва да ги възтановиш.

Ако не знаеш откаде да си купиш само кажи аз ще те насоча?

<{POST_SNAPBACK}>

Братле

кажи откъде да взема такъв лак и веднага го заграбвам

Също така има ли нещо по специфично при слагането му?

10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Този лак е доста скъп и се продава в магазините за автоаксесоари.Просто се нанася да съедини прекъснатите връзки и се оставя да изсъхне.Единствената особеност е, да е идеално подсушено стъклото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

някой ако ще купува лак може да се включа като комбина, имам и аз една лента прекъсната.само че как се разбира къде точно е прекъсната?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

само че как се разбира къде точно е прекъсната?

<{POST_SNAPBACK}>

...ако е невидимо :fun:

Ohm meter! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Обсъждаха някъде проблема - мисля че в клуб Пежо...Препредавам каквото бях чел, защото не намирам темата - пастата я имало в Конрад на бул. Ботев. Обикновено не е прекъснало на едно място, а няколко и са незабележими. Проверява се като при леко запотено стъкло се пусне реотана и се гледа къде не загрява. Говореха мацването с пастата да стане при работещ реотан за да разбереш че си го оправил - появява се искра малка.. Може един реотан да е на няколко места прекъснал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bvlgaro

Ами моят проблем с реотаните е много по-сериозен:huh:От вси4ките само 1 работи другите са прекъснати и то не в то4ка а липсват цели пар4ета от тях, а крайщата където са скъсванията са разлепени.С други думи нямат поправяне :rolleyes: Знаете ли дали се продават някъде лепенки-реотани за задното стъкло които бих могъл да ползвам.4етох в една книга която имам-.pdf за това 4е с лепило се поправят малки повреди, а не големи скъсвания и липси.Помагайте:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Еми аз смятам да купувам, че така не ме кфи стъклото - особено през по - големите студове, така че ако наистина е скъпо можем да направим партия с някой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

При мене има нещо по-особено, та да питам някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и коя може да е причината? Става дума за това, че натискам бутона за пускане на реотаните, а светодиода не светва! А като не светва, не се и включват реотаните съответно. Та има ли предпазител за реотаните, който евентуално да е изгорял! Или някакво реле? :) Ами незнам, някой ако има идея - да помага.П.П. Легендата на бушоните ми липсва, та ако някой се наеме да си снима неговата и да ми я прати, ще му бъда много благодарен! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Не мога да ти изпратя снимкаРелетое в малкия блок с предпазители.Има три релета това което ти трябва е наи лявото а предпазителя е на същия ред най-вдясно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...