saaron 36 #1 Публикувано 24 Юни, 2009 (Редактирано) Понеже кожата на волана ми се закъса а той е "СПАРКО" ,не вървеше да стои така .....и тръгнах по "майстори" тук там и изядох дървото от един (като си видях волана щях да ) Та после намерих тези момчета и съм много доволен ,дано да съм помогнал и на вас.Ето и техните координати: жк.Емил Марков момчето се казва Юли ето и GSM 0887/631880 Това е резултата: П.П. Оплесках заглавието трябваше да разясня че за волан става въпрос.Ако админите не я харесат да я редактират Редактирано 24 Юни, 2009 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #2 Отговорено 25 Юни, 2009 Колко време отнема удоволствието? Смисъл - веднага ли го правят или трябва да си оставиш колата и т.н.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #3 Отговорено 25 Юни, 2009 Аз си свалих волана сам ,занесох го петък следобяд и понеделник ми звъннаха да си го взимам ! Но предполагам ,че времето за изработка зависи и от желанията на клиента.Абе звъните на телефона и питате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове