Guest Emo #1 Публикувано 26 Октомври, 2005 Проблема е следния-на задната лява врата централното не работи. Някой може ли да сподели идеи каква може да е причината и евентуално начин за отстраняване? Също искам да питам има ли някаква особеност при свалянето на кората на вратата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lefthanded #2 Отговорено 26 Октомври, 2005 Първо чуй дали ел. машинката изобщо работи. Това става като си долепиш ухото на кората на вратата под бутона и натиснеш дистанционното да заключиш.. Ако я чуваш да работи, ще се отваря кората, тъй като лостовата система вътре не заключва.Може да не заключва по няколко причини. Ако обаче не чуваш звука на машинката, тогава първо провери снопа кабели които влизат във вратата, нещо да не са се протрили прекъсали....Проверката става с разклащане на гумения маншон, който влиза от гредата към вратата.Ако до тук нищо не се е променило дори и за момент, отваряш кората.Първо всички винтове явни и скрити в дупки се развиват и после отдолу- нагоре започваш да освобождаваш пласмасовите щипки или рапиди, или там както им казват, чрез издърпване към теб без резки движения, леко с пиниз, има си специален инструмент за това, но предполагам че го нямаш. След това се искат познания и умения за сваляне на машинката, тестване с мултицет, слушане на звуци. Вероятно ще е по-добре да потърсиш втора употреба или нова машинка, защото аз се захванах с ремонта като всеки българин и ми костваше нерви, рационализации и т.н. При мен се беше шчупил щифта, захванат на флагче, което като го бутне ел. машинката придвижва бутона надолу и едновременно заключва и вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #3 Отговорено 29 Октомври, 2005 Имам подобен въпрос:как да си сваля централното на 'шофьорската врата'?Тоест ключалката/бравата или там каквото е.Нямам отвертка, която да млатя с чук...а като гледам само така може да се свали това чудо...Явно клемите ми там не дават хубав контакт и централното ми се бъзика нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #4 Отговорено 30 Октомври, 2005 Имам подобен въпрос:как да си сваля централното на 'шофьорската врата'?Тоест ключалката/бравата или там каквото е.Нямам отвертка, която да млатя с чук...а като гледам само така може да се свали това чудо...Явно клемите ми там не дават хубав контакт и централното ми се бъзика нещо... <{POST_SNAPBACK}> Кое от трите все пак искаш да свалиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове