Jump to content
sand0

Абе кои 0сра форума?

Recommended Posts

Абе кои 0сра форума? Кжи са тия дървета??? Като идиот триабва да цъкам за да видя темите.Върнете си старата форма молим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един бутон "Options". Там избираш "Standard" вместо "Outline" и си готов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе кои 0сра форума? Кжи са тия дървета??? Като идиот триабва да цъкам за да видя темите.Върнете си старата форма молим.

Смени си дилъра брато. Пробутал ти е кофти дрога  :tooth::tooth:ПП: blueeye е право, този проблем се получава когато търсиш нещо през гуглата и тогава форума запомня вида, в който си го отворил последния път Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега сам си го осрал ..! :tooth: В десния ъгъл при отворена тема имаш бутон "options" .Цъкаш на него и избираш опцията >> standardМерси за вниманието ! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Потърси някъде по страницата няма ли "View topic in full version" или нещо такова беше (не помня точно), случвало ми се е по други форуми и така се оправя :tooth:Аз докато писах се появиха 3 отговора :tooth: .. може и както колегите казват да става :tooth:

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Alexandro ..това беше добро :D;):D Незнам какво му има на форума...при мен всичко си е както преди.sand0 - Явно повредата е в твоя телевизор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D това за осирането може да го направят само шепа хОра.останалите сме невинни.сещам се за едни виц на слави.........осрал хола и решил да набута кучето което лежало на дивана......в последствие се оказало ,че е плюшено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готово :DМоже и сам да съм го 0срал незнам как е станало обаче :Dсорито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...