Jump to content
Guest slus4o

Свещи, кабели

Recommended Posts

Guest slus4o

Разбрах от майсторачето че за хондичката ми имало точно два вида японски свещи дет били по каталог за нея, това така ли е, вие с какви карате и защо, а самия двигател (D15B2) кои предпочита и кои най добре му понасят ако някой знае да драсне един ред с цена и марка а и от каде са купени за да сравня :o

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Човек ти мрази6 да 4ете6 старите теми май .Ай пробвай са в тарса4ката на форума.6том са ти казали 4е са то4но 2 модела на4и няма да ти е труднои да си избере6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

NGK е единия.... ама кой точно модел....... луфта е 1.1мм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човек ти мрази6 да 4ете6 старите теми май .

Ай пробвай са в тарса4ката на форума.

6том са ти казали 4е са то4но 2 модела на4и няма да ти е труднои да си избере6

<{POST_SNAPBACK}>

Ами след като ми напомни че мразя да се ровя и знаеш ли какво открих че трябва да си купя NGK ZFR6F-11 да ама не щото те са за VEI, добре че е ЕМО та за D15B2 свещите са BKR6E-11 ако някой друг се интересува :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
Аз леко се пообърках значи клата от завода излиза с Денсо а повечето от вас карат с НГК така ли или Денсо-то е по-скъпо ако е по-добро ама разликата е да кажем с 10-20 кинта ше го преживея, важното е колата какви предпочита шот сигурно има значение една кола на 1хил. км и на 160хил. км, ако някой е карал и с двете марки нека се изкаже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...