Jump to content
Guest slus4o

Проблем Стопове

Recommended Posts

Guest slus4o

Мноо странно, оня ден си преглеждах светлините и една по една си ги оправях когато дойде ред и на задния ход (лявата) отварям капачето и таман да сменя крушката гледам буксата разкачена теглих една сосна към кретена който я е разкачил, щтракнах си я и перфектно си бачка обаче когато сега съм на габарити и въпросната мъглява светлина пробачква без да съм я натиснал от бутона който между впрочем свети много леко също габаритите а и лампичката на бутона не светва(дали нещо е на късо), например на Пасатчето ми като го пуснех и отзад ставаше ден и се чешъм с две ръце и се чудя к'во аджаба стаа, а и в тоя ред на мисли да попитам някой правил ли е да работи от дясно осветителя който стандартно е без крушка но има леговище, примерно пак за мъгла стоп или пък и двата да бачкат на стоповете и така да са общо четири отзад, за сега така карам :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз на Акорда нали фара за мъгла отзад свети само левия (предполагам, защото е от страната вътрешна към шосето). И си пуснах кабел от него към десния. Мисля, че имаше даже гнездо за крушка, обаче самото стопче беше затапено. Счупих пластмасата, която го затапва и сложих крушка. И, о чудо, тя светна :D Обаче се оказа, че левия свети по-силно, защото оригинално в дъното на стопчето има увеличително стъкло. Тогава купих по-силна крушка за отдясно. И сега си свеят и двете - симетрично :D Иначе съм си мислил за тези, които отзад им светят четири крушки при включени фарове или при натиснат стоп... Обаче за целта:1. Увеличителното стъкло пречи2. Става много сложно, защото трябва да се прокарват още кабели и гнезда за крушки с по две жички (или както там се казва) вътреи става много сложно :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Тази секция от стопа е направена за мъгла. Предполагам често ви се е случвало да карате зад някой който е включил шиб....та лампичка когато не трябва :o В този ред на мисли... НЕ Я ВРЪЗВЙТЕ КЪМ ГАБАРИТА .Но, доста добре се получава като се сложи един диод между стоп светлината и въпросната крушка. Така имате хем двоен стоп, хем за мъгла ако Ви потрябва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Огледай добре буксата да няма някъде късо,също така е възможно да имаш и слаба"маса" не е лошо тези букси да се почистват със спрей от време на време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...