Jump to content
Guest slus4o

Семеринги на рейката!

Recommended Posts

Guest slus4o

Ами майсторчето като тръгна да ми сменя маншоните на рейката и вика да знаеш хубаво е да сменим и семерингите аз гледам малко на парцали ама викам айде нали е учил по-вече от мен та ако някой е сменял да каже симптоми например при мен няма загуба на хидравлична течност наистина като погледнах и аз отдолу по маншоните имаше нещо което при всички случаи е по-рядко от грес-та ама де да знам та затова ако има някой който е сменял нека каже хубаво да каже цена резултат аз ей ся питах и ми казаха че нямало а се правели едикадеси демек рециклиране на рейката което не ми се струва удачно, ако някой ми каже до към петък тогава отивам с присъдата при майстора той ми каза аз да реша дали да ги сменям, та HELP :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз се реших ако до ден два въобще не ми мръдне нивото на хидравличната течност няма да развалям оригиналната рейка с някви си семеринги "маде ин джапан" Ааааа за маншоните знаете ли каква цена са защото аз си ги намерих на 10 кинта с намаление ама нещо се замислям дали да не отида до Бултрако сигурно ще каат едно 20 на парче, хора споделете дали си заслужава разликата ако някой е сменял нека каже щот утре или вдругиден трябва да купя :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

НА БУЛТРАКО- ЦЕНА НА 1БР. МАНШОН КАТ ЗА ТВОЙТА КОЛА-126ЛВ !!! 4ЕСТИТО :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

аз сменях семеринги ли втулки ли кво беше незнам (200 лв. всичко ) и след 1г. пак бяха за смяна и реших че е нямало нужда по добре си гледай наистина течността и ако ти пада със много малко си я карай така и ако вече започне рязко да ти пада тогава ремонтирай нещокъвто и да е ремонта няма да стане като новапък имаш и опция да си купиш на старо рейка от някоя блъснатасега знам че някой ще се провикне ти луд ли си да не я ремонтираш ама ние тези пари не ги намираме на пътя тъй че ти си решаваш сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...