didosan 0 #1 Публикувано 19 Юни, 2009 Четох много теми за газта.Моя е като на повечето хора.Не я интересува от времето и от температурите.Най обича да гасне на някой завой или в задръстване, както и редовно над 80км/ч(естествено винаги на свободна скорост с времето се по 1есто ми ги прави тези номера.).А пък на безнин е 6+ никъв проблем.Филтърът е нов бащата почисти някви хави за газта.Какво да я правя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 19 Юни, 2009 "Хавата" е да намалиш входа за въздух преди филтъра и да се почисти IACV. П.П. Дай снимка на изпарителя - това със завоя не трябва да го прави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #3 Отговорено 19 Юни, 2009 (Редактирано) Ми то не е точно със завоя...Ситуацията е така че като освободя от скорост и тряя да спирам тогава гасне.Като съм с бавна скорост затова и сега от 1 седмица като спирам на светофарите 1-я крак е на гаста че да не стаат комфузни ситуации.Утре сутрин ще метна снимка.П.П Какво е IACV (ако е за почистването на един клапан мин седмица го чистих... нищо не стана ) Редактирано 19 Юни, 2009 от didosan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #4 Отговорено 19 Юни, 2009 (Редактирано) и моита кат вартя волана рязко пропадат оборотите,някои път като изключа от скорост същото.мисля си,че газта не може да ми компенсира сервото.извинявам се,че се набутвам в темата.ако някои колега може да даде някво инфо ще съм благодарен.пробвахме да намалим въздуха,резултата беше същия,дори колата се спъна. Редактирано 19 Юни, 2009 от besniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 19 Юни, 2009 Ми то не е точно със завоя...Утре сутрин ще метна снимка.П.П Какво е IACV (ако е за почистването на един клапан мин седмица го чистих... нищо не стана ) http://forums.hondabg.com/index.php?showto...344&hl=IACV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2009 Ахам.Ам нямам проблем с бензина.Само на газ е проблема.Оборотите на бензин са идеални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #7 Отговорено 19 Юни, 2009 Защо не отидеш в сервиз да ти направят свястна настройка за газта? Моята се оказа че се дави от много газ и се държеше по подобен начин... оборотите на празен ход бяха нестабилни и не вървеше както трябва. Сега всичко си е нормално. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #8 Отговорено 20 Юни, 2009 За какви пари става въпрос .?В смисъл колко ще ми вземат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #9 Отговорено 20 Юни, 2009 За какви пари става въпрос .?В смисъл колко ще ми вземат. [/quote няма да е повече от 15лв.ако е само реглажа.пиши ако ти я оправят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #10 Отговорено 20 Юни, 2009 Ем дано е само това ще ида да видя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове