Jump to content
Guest Honda-Z

Среща в Стара Загора

Recommended Posts

Guest Honda-Z

Отдавна мисля да го предложа, защото от последната среща мина повече от половин година. Накратко: Събота 29.10 14:00часа на западната част на паркинга на Billa (до входа му).Ще дойде ли някой?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Е бати ташака....не стига че бачкам в Billa...не стига че преди време питах за местен клуб.....и точно на 29-30 ми се налага да отсъствам от града....ей тва на кво мяза...мамка му и прасе..... :o

Карък и 1/2..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

ммммм да интересно отваря ми се работа в стара загора в събота може и да намина малко и пловдивска подкрепа :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

kolega,ako ima6 vreme ela v nedelq v 10h na barierata na vhoda na aqzmoto ot izto4nata strana kadeto sa podeleniqta i teniskortovete,pravim sastezanie s welosipedi,tam e starta i 6te idvat nqkolko Hondajii,osven men!6te mi bade priatnoako kara6 kolelo,moje da pogledne6 info za sastezanietohttp://www.mtb-bg.com/news/news00281-211005.htm

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Така. Трети ден темата стои тук и досега никой от Стара Загора не е казал "аз идвам". Направи го момче от Пловдив.... Какво говори това? И какво правим сега?Освен да се пише на латиница или да се изкаже мнение колко е бъгав форума друго не се прави. И като си помисля, че щях да ходя до Омбре да взимам стикери :D за вас...Забравете, няма смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
:D ми за съжаление вече живея далече от Зарата ,а и колата ще стои в бокса поне месец заради скапани монтьори ,недоглеждане от моя страна и зверска експлоатация -за година и половина само карам и карам и карам........Имам нужда от две пружини ,два шарнира, два тампона , две нови гуми и може би ще мина на по малък цолаж и по-тесни джанти -теа моите не са за нашите пътища....а пък за бъгавия формат на новия софт - и да ми го натяквате- тва си е -истината боде ;) но пък т.н."STONEZ" , "BOBIHONDA" ,"RADKU" и още поне 3 -заралии могат да не си мълчат... Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

но пък т.н."STONEZ" , "BOBIHONDA" ,"RADKU" и още поне 3 -заралии могат да не си мълчат...

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурно копат някъде по полето бре хора....

П.С. Аз ще отида !!!Знае ли човек може да видим някоя бивша съкварталка....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Така.

Трети ден темата стои тук и досега никой от Стара Загора не е казал "аз идвам". Направи го момче от Пловдив.... Какво говори това?

И какво правим сега?

Освен да се пише на латиница или да се изкаже мнение колко е бъгав форума друго не се прави.

И като си помисля, че щях да ходя до Омбре да взимам стикери :fun: за вас...

Забравете, няма смисъл.

<{POST_SNAPBACK}>

Хмм....значи лично за мен е много странна :fun: тази незаинтересованост или по-скоро неосведоменост на колегите от СЗ...защото напоследък виждам доста Хонди из града...чувал съм от приятели и за сериозни маняци на тая тема...а пък на практика никакъв отзив на инициативата.... :fun:

Аз със сигурност щях да присъствам ,ако не ми се налагаше да пътувам 2-та дена... :fun: ...така че Honda-Z...трябва да намерим някакъв начин на организация.....ако трябва само с теб ш`си прайм срещите...пък дано другите се сабудят....за в бъдеще ;)

п.с....аз няма да ти се разсърдя ако ми донесеш един стикер....можеш да ми го оставиш в офиса на Billa за ИВО :D

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Както казах няма смисъл. Отлага се.

Някой път ако чуя, че се събирате може и аз да дойда, евентуално.

Искрено се извинявам на тези (двама, единият даже от Пловдив), които казаха, че ще дойдат.

До нови срещи :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

И сега кво ? Пак до Пловдив трябва да ходя...Да се стяга Майната, че има да черпи !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Vinagi sre6tite v StZ ne se polu4avat,za6totopove4eto HONDajii se sre6tame po nqkolko pati iz centara i ne6to ne se nadahvat za seriozna sre6ta!Edinstveniq pat kogato se sabrahme bqhme 5-6 koli kato ima6e 2 koli ot drugi gradove,a nai vajnite zaralli gi nqma6e!Neseriozni sa!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

може работа да имат хората :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

аре идвайте на 6-ти в Пловдив и ше ходим на пистата след кръчмата, да се зарибяват и ямболетата да дойдат, че за местните срещи май само се калесвате 'кат щипани моми. Капнете по 10л в хондетата, че ви ръждясаха резервите :huh: The_fastest поне е лесен - с тая нафта за десетина лева редовно опушва магистралата до филибето, само дето се набута с яката музика, да не чува тракането на печката :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

The_fastest поне е лесен - с тая нафта за десетина лева редовно опушва магистралата до филибето, само дето се набута с яката музика, да не чува тракането на печката  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Хе-хе...Майна, абе и ти да не видиш нещо. Като ти гледам тубето у багажника и твоето маторче не се чува ( иначе е като ФАДРОМА вервайте ми ...:huh: )!

П.С. На 06.11.2005г ще има ли ШКЕМБЕ чорба ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ще има много ясно ;) и аз съм в Пловдив другата неделя , е може малко да закъснея :(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

The_fastest поне е лесен - с тая нафта за десетина лева редовно опушва магистралата до филибето, само дето се набута с яката музика, да не чува тракането на печката   ;)

<{POST_SNAPBACK}>

П.С. На 06.11.2005г ще има ли ШКЕМБЕ чорба ?

<{POST_SNAPBACK}>

че за кво иначе да се събираме? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ако има шкебе може и ние да се включим но не обещавам :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Оо да взема аз да се домъкна до Пловдив (я къде е Варна) :D ....тези разходки са ми много яки:) ...а и не сме се виждали доста време :) ..лятото беше много Hard ... ае поздрави на Филибето :D:):D

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Оо да взема аз да се домъкна до Пловдив (я къде е Варна) :D ....тези разходки са ми много яки:D ...а и не сме се виждали доста време  :rolleyes: ..лятото беше много Hard ... ае поздрави на Филибето  :D  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

аре де, шкембе и бира са ти от мен колкото може да носиш :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

няма ли кои да изтрие тоя пост?????????????питам аз?????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

<{POST_SNAPBACK}>

....Напълно съм съгласен с колегата....!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

или да вземем да направим една СтЗ сре6та,,,а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Чудя се стоя наплив от колеги кой паркинг да изберем......проблем.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

<{POST_SNAPBACK}>

ми отплеснали сме се......

темата не е "важна" вече, айде дайте някаква дата в другата тема да ви я бодна горе а тая я оставете да си потъне.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...