R-Racing 86 #1 Публикувано 19 Юни, 2009 Здравейте колеги искам да ви попитам дали можете да ми помогнете търся някой майстор в Региона на Пловдив който да работи качествено и на добри цени Ако имате представа горе долу на каква цена ще ми седне цялата работа. Колектор и гърне си имам от него се иска само да ми завари тръбите и да ги монтира хондата е 4та хеч Благодаря ви предварителноПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 19 Юни, 2009 (Редактирано) Ако не ти трябва някакво огъване и т.н. Само подменяне на тръби и гърнета - аз ползвам един майстор на изхода на Кичука за Коматево. Точно където пътя се свива, става двупосочен и има прелез. Е точно отляво на това събирането на пътя, на свършването на островчето правиш обратен завой и спираш в дясно. Той е в първата клетка от 3-4 на една ламаринена сграда. След това сервизче има мивка, ако минеш покрай нея - подминал си го. Човека е съвестен, разходи се до там и му кажи какво искаш, да ти каже дали, кога и как може да стане! Успех. Редактирано 19 Юни, 2009 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 19 Юни, 2009 Благодаря ти колега за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове