pano 24 #1 Публикувано 18 Юни, 2009 Колеги преди около седмица се появи това странно стържене(шум) след като дам на контакт,отначало помилсих че бензиновата помпа си заминава,но шума идва от под капака,след като почудих какво може да е стигнах до извода че е стъпковия мотор(преди 3 седмици чистен и не ми прави проблеми),та искам да попитам прав ли съм и какво може да се направи по въпроса,шума наподобавя работата на бензиновата помпа на Голф2(моно) след като се даде на контакт,извинявам се за сравнението но гледам максимално да си го представите Да поясня чува се само за кратко,а после не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 19 Юни, 2009 стъпковия моторТакова нещо в хондата няма Скърца ти бензиновия регулатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #3 Отговорено 19 Юни, 2009 Ок грешката е моя,мислех че е IACV-то,има ли последствия от това че бензиновия регулатор скърца,може ли да се направи нещо по въпроса или да купувам нов? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #4 Отговорено 19 Юни, 2009 Случайно колата да има ABS ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #5 Отговорено 19 Юни, 2009 Да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2009 Може мотора на ABS-а да скърца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #7 Отговорено 20 Юни, 2009 колега извиняваи че ти ползвам темата,но и аз имам стъжещ шум при палене и се чудя от каде е ,може и да е от стартера аз още несам намерил повредата, ще следя темата с интерес ,колата ми е сивик англичанка Д14А8 и е без ABS . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #8 Отговорено 23 Юни, 2009 шума идва от машинките за регулиране на фаровете,но тепърва ще разучваме защо се задействат без да се бута положенито им от копчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове