Jump to content

Recommended Posts

Колеги преди около седмица се появи това странно стържене(шум) след като дам на контакт,отначало помилсих че бензиновата помпа си заминава,но шума идва от под капака,след като почудих какво може да е стигнах до извода че е стъпковия мотор(преди 3 седмици чистен и не ми прави проблеми),та искам да попитам прав ли съм и какво може да се направи по въпроса,шума наподобавя работата на бензиновата помпа на Голф2(моно) след като се даде на контакт,извинявам се за сравнението но гледам максимално да си го представите :D Да поясня чува се само за кратко,а после не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стъпковия мотор

Такова нещо в хондата няма :thumbs1: Скърца ти бензиновия регулатор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок грешката е моя,мислех че е IACV-то,има ли последствия от това че бензиновия регулатор скърца,може ли да се направи нещо по въпроса или да купувам нов?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно колата да има ABS ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може мотора на ABS-а да скърца.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега извиняваи че ти ползвам темата,но и аз имам стъжещ шум при палене и се чудя от каде е ,може и да е от стартера аз още несам намерил повредата, ще следя темата с интерес ,колата ми е сивик англичанка Д14А8 и е без ABS .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шума идва от машинките за регулиране на фаровете,но тепърва ще разучваме защо се задействат без да се бута положенито им от копчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...