Jump to content
Guest street_fighter

S2000 в действие

Recommended Posts

Guest street_fighter

возииих сееееееееееееееееееееееееееееее!!!! мечтата ми се сбъдна,колеги много съм радостен и не мога да опиша какво изпитах,имам и снимки имам и 2 филмчета,возих се на дрифт возих се и на драг ,но за съжаление :D:D днес тя не се представи добре на първите 2 дръпки защото пича които я караше( Гълъб) му беше за 2 път а пък пича на когото е колата 3 пъти!та разочарованието беше с Косуърд,но просто докато се усетят че трябва да тръгват от 6 ( когато се включва V-Tec -a)колата тръгва най- добре,трети път нямаше щото пича искаше вече на пари но нямаше смисъл......другият път заблудата за него ще е по-голяма :P:D че колата не върви и естественно залогът ще е по голям,направихме още дръпки но не беше интересно но имаше шоу.Колата е чисто новичка на 3000 mph,и се очаква включване от MUGEN до месец но си правете траичо щото изненадата ще е голяма( шокът също)............дърпа страшно,радвам се че осъществих една от мечтите си!!!пожелавам на всеки от вас да може да се докосне дори до това което изпитах днес- няма такъв сексП.С. забравих да кажа че колата е с американския мотор 2.2 240 коня и има по голям въртящ момент от 1000 до 5000 оборота!!!!!!невероятно е Следваща цел - NSX!! :D

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

другата неделя живи и здрави!! :P пак се уговорихме да идем ама тоя път ще сме мощна групичка Хонди и ще има голямо разтърсване,дано само пича с S2К да няма някаква работа..... :D:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

видях го към 16,00ч на светофара на гиганта , изряза го яко и возеше една руса кака а след него и един розов CRX. тъкмо си оставих CIVIC-а на майстор и като видях че, се е насочил към Калояново напрао ми идваше да се гръмна че, не мога да ида до там но другата неделя съм там. в колко ч. ша ходим???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

видях го към 16,00ч на светофара на гиганта , изряза го яко и возеше една руса кака а след него и един розов CRX. тъкмо си оставих CIVIC-а на майстор и като видях че, се е насочил към Калояново напрао ми идваше да се гръмна че, не мога да ида до там но другата неделя съм там. в колко ч. ша ходим???

<{POST_SNAPBACK}>

между другото имам и един апел към всички хонда манияци от Пловдив и за да не отварям нова тема ще пиша тука....значи мислим да се събираме само Хонди и да праим колона до там и там съответно да парк-ваме един до друг - 0897 94 82 34 - Николай звъннете към петък събота за по подробна информация въпреки че аз ако разбера по рано каде ще се събираме ще ви известя още тук.За сега сме една 5 ген седан,дел сол 2 бр,х- 131,С2000 евентуално( ще му говорим с този пич с дел сола щото тои иска да я кара там след подобренията) но дано с навие( аз по принцип съм убедителен) които иска да се включва!!!!!! и или да пише лично или с смс или да званка,няма значение с ква хонда,въпроса е мерака!!!! Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Края на следващата седмица ще има сраща на ХОНДА Клуб-а в Пловдив на обичайното място , време и т.н. Така че мисля , че ще е добре това да се направи следващата седмица !!! Всяка седмица да се прави нещо такова , няма смисъл , ще си омръзнем :fun: А и най-малкото другата седмица ще има повече хонди и ще се съберат повече хора !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ееее да но моята е в бокса поне 2 седмици и ша трабва да дойда с маздата на жената. кофти ама кво да праим. ша гледам да навия брачеда с 5 ген. да дойдем с нея. а къде ще е срещата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

ok ОТЛАГА СЕ ЗА ДРУГАТА НЕДЕЛЯ КОГАТО Е СБИРКАТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

супер, докарай го направо на срещата полигона, ако се навие :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

супер, докарай го направо на срещата полигона, ако се навие ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ние с майната ще му покажем кво се нарича " сивик пауър" :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

супер, докарай го направо на срещата полигона, ако се навие ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ние с майната ще му покажем кво се нарича " сивик пауър" :(

<{POST_SNAPBACK}>

елате по повече щото нещо сме го закъсали хондаджите след така наречената загуба от косуърд-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

В събота и неделя на писта Калояново ще се проведе Отворен кръг от пистовия автомобилен шампионат.Аз ще ходя,ако на някой се интересува да заповяда.П.С. На 06.12 в гр.Бургас по случай Никулден ще се проведе пистово състезание за частни серийни автомобили.Класовете ще са като в националния пистов автомобилен шампионат.Ако някой има интерес да участва мога да разясня повече след 10-тина дни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

супер, докарай го направо на срещата полигона, ако се навие :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ние с майната ще му покажем кво се нарича " сивик пауър" :)

<{POST_SNAPBACK}>

елате по повече щото нещо сме го закъсали хондаджите след така наречената загуба от косуърд-а

<{POST_SNAPBACK}>

Ами на последното събиране имаше слабо участие от наша страна, само 2 CRX-a - черен и сив и един черен Prelude. Нямам представа, дали са на членове на клуба или пък с какви мотори бяха, но като цяло само мога да отбележа, че сивата машинка беше най-бърза! Ще постна и някоя снимка:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Надявам се, да не съм в голям офф топик :D ! И се надявам на по-голямо участие за в бъдеще! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

махни tn_ от началото на името на снимката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и още за Калояновоhttp://forums.hondabg.com/uploads/11309181...15_26_15415.jpghttp://forums.hondabg.com/uploads/11309181...215_26_6030.jpghttp://forums.hondabg.com/uploads/11291347...15_26_26422.jpghttp://forums.hondabg.com/uploads/11291347...215_26_5866.jpgsorry че не мога да снимам и мойта Баба яга , но кат излезне от бокса ша я снимам и смятам да скъсам някой друга немска кошара в Калояново - на газ естествено :):):D:D:)

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...