Jump to content
Guest Furious

Смяна на ремък на F20B6

Recommended Posts

Guest Furious

Моля собствениците на този мотор да споделят сменяли ли са си ремък и ролки на този мотор F20B6 , защото се чудя къде да го направя.Кажете задължително ли е да сменя ролките при смяна на ремъка .Омбре-то го няма вече повече от месец и не мога да продължавам да го чакам за да го сменя при него :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Моля собствениците на този мотор да споделят  сменяли ли са си ремък  и ролки на този мотор F20B6  , защото се чудя къде да го направя.Кажете задължително ли е да сменя ролките при смяна на ремъка .

Омбре-то го няма вече повече от месец и не мога да продължавам да го чакам за да го сменя при него  :D.

<{POST_SNAPBACK}>

Желателно е да си смениш и ролките за да си спокоен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubo

И пред мене стои същия въпрос. Двигателят ми е като твоя. Засега карам със старите и се плаша като се сетя какво може да се случи. Дори не ми е останало време поне външно да го погледна ремъка как изглежда.Аз досега колкото коли съм имал винаги съм сменял всичко комплект. Според мен не си заслужава да се правят такива съмнителни икономии .Иначе съм питал само в един сервиз и там ми обявиха едни страшни цени:ремък + две ролки + работа , всяко едно от нещата по около 100 лв = 400 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Аз ходих в Prospeed. Там труд+ремък+ролки+смяна масло беше точно 300лв.Моята все пак е Civic, но пробвай и там какви цени ще ти кажат. Пък и от там можеш да си купиш и Motul - със сигурност оригинално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Не сме много народ с тоя мотор.На мен просто ми казаха в сервиза, че не е за смяна ремъка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Ето ви цените при мен на агренажен ремък и ролка на HONDA ACCORD 2.0 № F20B6 : -агренажен ремък - 45лв. -ремък за балансните валове -19лв. -ролка за агренажен ремък -59лв. -ролка за ремъка на балансните валове -59лв.Ако имате въпроси относно цени и на други части на Japanparts пишете на имейла или се обадете на 0888/613-018.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

Ето ви цените при мен  на агренажен ремък и ролка на HONDA ACCORD 2.0 № F20B6 :

-агренажен ремък - 45лв.

-ремък за балансните валове -19лв.

-ролка за агренажен ремък -59лв.

-ролка за ремъка на балансните валове -59лв.

Ако имате въпроси относно цени и на други части на Japanparts пишете на имейла или се обадете на 0888/613-018.

<{POST_SNAPBACK}>

Читави ли са частите защото гледам че цените са доста ниски . Колко км ще изкарат .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

Иначе съм питал само в един сервиз и там ми обявиха едни страшни цени:

ремък + две ролки + работа , всяко едно от нещата по около 100 лв =  400 лв.

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи кой е този сервиз и къде се намира .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Цените са нормални колега споко друг е въпроса колко са качествени това незнам :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubo

Сервиза е в Горубляне, уж някакъв специализиран за Хонда , ама не знам дали работят добре .Преди 3-4 седмици си поръчах ключ при тях,че имам само един. Обещаха че до една седмица ще дойде и ще ми звъннат . Ами още не са се обадили.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Това живо ме интересува.

Колко пари за какъв ключ искат?

Преди 3-4 седмици си поръчах ключ при тях,че имам само един.  Обещаха че до една седмица ще дойде и ще ми звъннат . Ами още не са се обадили.

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubo

Kлюч за палене с чип вътре - 68 лв. И после още към 30 лв. за "обучаване " та да го познава колата.Трябва да взема да им звънна утре да видя какво става, що толкова се бавят.Иначе съм питал и при едни ключари и там имаха за около 70 лв. и не се чака, ама после пак трябва да ходиш в сервиз на Хонда да го обучават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е защо ... аз съм си с такъв от 70 лв. и без да сме ходили на училище в Хонда си се търкаляме по улиците :D:o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Колега не се стискай,смени и ролките.В БУЛТРАКО ще ти излезе около 350 лв.Скъпичко е ,но дават някаква гаранция.Ако имаш възможност някой да ти ги вземе от Германия двата ремъка и ролките ще ти излязат около 100 евро,а тук все ще намериш кой да ти ги смени.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...