veronika_HONDA 1 #1 Публикувано 17 Юни, 2009 Хайде тази седмица в събота при хубаво време да се съберем да си направим едно барбекю на Бистрица. Ако някой има по-добро предложение за място, да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 17 Юни, 2009 За съжаление сме в провинцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #3 Отговорено 17 Юни, 2009 За съжаление сме в провинцията. Кефиш ме, Тончо във всяка тема за мероприятие (ядене и пиене) си писал колко ти е гъста програмата земи напиши кога си свободен? а каде ша одите на море бе? за земем да се засечем? аз ще съм около Камен бряг, Каварна, Карадере <- сега виждам че всички почват с "К". Може да си направим едно барбекю (споменах барбекю така че не е спам ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #4 Отговорено 17 Юни, 2009 За съжаление сме в провинцията. Кефиш ме, Тончо във всяка тема за мероприятие (ядене и пиене) си писал колко ти е гъста програмата земи напиши кога си свободен? а каде ша одите на море бе? за земем да се засечем? аз ще съм около Камен бряг, Каварна, Карадере <- сега виждам че всички почват с "К". Може да си направим едно барбекю (споменах барбекю така че не е спам )Заповядай на Градина след 13.07.2009 на барбекю /и аз споменах барбекю - значи не е спам :P/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 17 Юни, 2009 /и аз споменах барбекю - значи не е спам :D/тогава ще мина за уикенд само, ето сега отварям календара да видя кога ще дойда.малко е по-далечко от Бистрица ама какво да се прави.. (споменах Бистрица не е Спам ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #6 Отговорено 17 Юни, 2009 Та ще се съберем ли за БАРБЕКЮ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #7 Отговорено 17 Юни, 2009 Аз поне ще дойда - нещо не ми се седи между панелите на климатик ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #8 Отговорено 17 Юни, 2009 Хайде в събота да опушим горичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #9 Отговорено 18 Юни, 2009 Иво времето няма да е хубаво http://www.accuweather.com/world-forecast-...IA&metric=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronika_HONDA 1 #10 Отговорено 18 Юни, 2009 Не знам, аз много на тея прогнози не им вярвам. Ако искате да го оставим за последния момент. Ако става - става, ако пък не - за следващата седмица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #11 Отговорено 19 Юни, 2009 Нещо като час и място за събиране или самосиндикално ще пътуваме до там ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronika_HONDA 1 #12 Отговорено 19 Юни, 2009 А ние всъщност събрахме ли се?Аз предлагам към 14.00 - 15.00. Ако на някой му се ходи по-рано, ок. Тамън ще приготви манджата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #13 Отговорено 19 Юни, 2009 Ок. Прогнозата е за хубаво време , а до този час ще си проличи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronika_HONDA 1 #14 Отговорено 20 Юни, 2009 И кво стана сега? Май се отлага, а? Нещо не се събрахме хора. Само четирима желаещи.Тогава да го оставим за другата седмица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #15 Отговорено 20 Юни, 2009 Напротив - мероприятието се проведе - макар и с един участник. Бях забравил само скарата и ... да си взема платените на касата на Фантастико краставици - е , отскочих до Железница и намерих ...Информация от мястото на събитието - невероятно количество горски ягоди са се появили на баирчето отсреща.Похапнахме добре със жена ми . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове