Jump to content
Guest gothic_fan

части

Recommended Posts

Guest gothic_fan

Колеги, моля за помощ, трябват ми спешно следните чарколяци, дайте съвет откъде да си ги взема и колко ще ми струва че колицата се нуждае от спешен ремонт!!!!! :D маншони 2 броя за външните карета на полуоскитескоби за маншоните (малка и голяма) комплект,2 тубички грестампон за двигателя - отдясно отпреднакладки предни/заднисемеринги на полуоските (2 броя, лява и дясна) на диференциалаАко някой знае да свирка, много ще ми помогне!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

тампон мога да ти дам 20 кинта.Накладки съ6то имам 15 лв комплект за двете колела.Вси4ко е 2-ра...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Извинявайте,забравих да уточня, частите ми трябват нови, Dragi4, благодаря все пак.............. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Споко бе нали аз уто4них 4е са втора мойте ::D)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest persssi

Аз преди седмица търсех почти съшите неща. Казаха ми готино магазинче за части и от там си вазех два тампона по 23лв. Мисля че наещата са по-добри, отколкото при гадните араби на “Симеон”, но най добре да си провериш сам. Пуснал съм тема с адреса и телефони на магазина в “Сервизи и магазини”. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=3618За накладките и в други теми колегите препоръчват “Bendix“ http://www.kanex.bg. Имат магазин на “Козлудуй”. Аз след като се преебах веднъж, си взех такива и съм доволен. Айде успех с търсенето и да не ти се налага често!!!:D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

От тези срещу Мулгригуп също нямам оплаквания.Работят и с Nipparts.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Човека не е от София, май е пропуснал да каже. А в София под път и над път такива части.....ориентировачни цени за нови консумативи:Маншони от 6 до 20 лв. бройката (не препоръчвам най-евтините), скобите си вървят с маншоните.Тампон незнам колко е нов, но и втора употреба можеш да вземеш, при арабите няма да е скъп (пак София).Накладки предни - хубавите са от 60 лв. на горе, задните 30-40 лв., избора си е твой.Семеринзи не съм купувал, нека помогне някой с цени на колегата ако знае.Иначе магазина за който се каза срещу Мултигруп в Дървеница е добър, това са едни от първите вносители на японски авточасти в БГ :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Много благодаря за инфото, в София съм обаче не съм хич в час с цените, ходих на 2 места, на едното ми казаха : тампон за двигателя 40лв, на другото 150лв най-малко, зависи за къде е,вярно оригинален,нов,ама...!!!! Това не е ли адски скъпо, аз предполагах че той ще ме удари най-много, но чак пък толкова! Така че съвсем се обърках, защото на второто място ми се виждат по-свестни,ама тая цена???? :fun: Иначе другите неща са си в границите....Какво да правя, да поръчвам ли тая скъпотия???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...