Jump to content
Guest 1net

Посещение на дом за сираци

Кога да отидем?  

34 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest emko

Равносметката от варненския регион:

160лв.; детска игра; няколко дрешки - това е от нашата скромна формация

:unsure:

Във филма участваха:

koki

MIYAMOTO Brothers

Dragi4

group4dam

emko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:unsure::unsure::( Направо не ми се вярва колко много сте постигнали само за няколко дена!Евала момчета, надминахте всякакви очаквания....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

намислил съм да даря старото си PC но няма да стане за тази среща :unsure: най - вероятно на пролет :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

намислил съм да даря старото си PC но няма да стане за тази среща :unsure: най - вероятно на пролет :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това ми предложи и Дидко, но май го разубедих. Както и да е, имам си притесненията, но за следващото посещение мисля че ще можем да дарим 1-2 компютъра а и до тогава ще можем да измислим как точно компютрите да си останат в дома... и още 1-2 въпроса които лично мен ме притесняват в момента на тема даряване на РС-та.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Както винаги варнеската група е на ниво :unsure:

Благодаря ви от името на дечицата! :(

Емко - организацията ти беше на световно ниво :()))

благодаря за помощта !

Равносметката от варненския регион:

160лв.; детска игра; няколко дрешки - това е от нашата скромна формация

:unsure:

Във филма участваха:

koki

MIYAMOTO Brothers

Dragi4

group4dam

emko

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Малко новости:В сряда с Омбре ще отидем до дома да видим какво е положението.В същия ден, но вечерта от 20:00 има сбирка при Ма4о. Искам да поканя всеки, който иска да дойде, защото ще разкажем как е в дома и ще се опитаме да вземем разни решения като колко пари за какво да отидат. Ще помислим още колко дрешки да се взимат ( че до тук бая дрешки събрахме) и тем подобни въпроси за посещението.Който иска да се включи дори само с идеи да дойде.п.с. Искам и да се извиня на хората извън София, но ще е трудно да участвате освен с ЛС и телефонни разговори. В сряда ще трябва да вземем основните решения и четвъртък и петък да се пръснем по пазари със списъци в ръце.п.п.с Ребел ще идва от Велин Град и ще се срещнем с него в събота някъде в пловдив. Всеки който иска да дойде и е някъде в региона, моля да му се обади и да се присъедини към него. Със/без кола, все тая. При него ще има някое място и не е нужно да ходим с 15коли... Просто му се обадете и се разберете.е не мога пак де не благодаря на всички, че подкрепихте мероприятието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

като стигнете в пловдив се обадете да се видим и да подготвя нещо и аз :unsure: 1net - имаш ми тел-те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Подготвил съм се и аз с торби. А-а ще проверя и за играчки. Иска ми се и аз да взема участие в инициативата, която, за щастие, се превръща в традиция за все по-голяма част от съклубарите. Нека някой от тези, които ще пътуват да се обади. Моля:unsure:!:unsure:0885 800 444- Иван. Ще чакам до когато и да е .Ако има вероятност да ме прескочите , кажете поне в колко часа Ще пътувате и някъкъв тел. за обратна връзка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...