Guest 1net #1 Публикувано 22 Октомври, 2005 Пак настана време за сбирчица.За новите съклубари, по стар обичай, в София си правим сбирка последната неделя на месеца.В случая, 30-ти Октомври.Мястото: 30-40м след полигона в студентски град. Малко паркингче срещу входа на НСА.Час: 13:00вали, гърми, там сме... ако ще и жаби да падат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #2 Отговорено 22 Октомври, 2005 Може да се домъкна тоя път за сефте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #3 Отговорено 22 Октомври, 2005 (Редактирано) Ще има ли стикери на клуба?Сложете снимки на мястото от Google Earth за да си е ясно всичко Редактирано 22 Октомври, 2005 от My Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 23 Октомври, 2005 Google Earth Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #5 Отговорено 23 Октомври, 2005 Здр, Виктор! Извинявам се, че не е по темата въпроса ми, но видях снимката която си пуснал, изтеглих си програмата но немога да разбера как да докарам такова чисто изображение като това което си пуснал. Опитах се да видя Габрово ама остава някакво размазано ! Please Help Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #6 Отговорено 23 Октомври, 2005 Ще има ли кебапчета и бира е може компромисно пелин и кюфтета дано оспея да видя на живо фен клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #7 Отговорено 23 Октомври, 2005 приятелю, ако забележиш единственото населено място в България, което не е замазано е София, всичко останало е леш, а то и София я оправиха преди месец два, преди беше и тя валат Здр, Виктор! Извинявам се, че не е по темата въпроса ми, но видях снимката която си пуснал, изтеглих си програмата но немога да разбера как да докарам такова чисто изображение като това което си пуснал. Опитах се да видя Габрово ама остава някакво размазано ! Please Help <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 23 Октомври, 2005 ще взема да доида и аз веднъж на тази среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #9 Отговорено 24 Октомври, 2005 Ще има ли кебапчета и бира е може компромисно пелин и кюфтета дано оспея да видя на живо фен клуба <{POST_SNAPBACK}> Хайде да не заприличва на рокерски събор, че ще ме е срам да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #10 Отговорено 24 Октомври, 2005 Пак настана време за сбирчица. вали, гърми, там сме... ако ще и жаби да падат <{POST_SNAPBACK}> Поне манджата ще е с въздушна доставка Този път и аз няма да пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #11 Отговорено 24 Октомври, 2005 (Редактирано) Якооо тоя път какво ще се прави на събирането ?!? дайте да вкараме некви нови идей...да направиме нещо което не сме правили до сега..аз нямам идей лично...но ще помисля ииииии верно ще има ли лепенки за красавиците ни ?!?!? щото моята още си няма ае със здраве... Редактирано 24 Октомври, 2005 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #12 Отговорено 24 Октомври, 2005 Ще има ли кебапчета и бира е може компромисно пелин и кюфтета дано оспея да видя на живо фен клуба <{POST_SNAPBACK}> Хайде да не заприличва на рокерски събор, че ще ме е срам да дойда <{POST_SNAPBACK}> Това беше майтапче не съм подстрекател на веселията, мене ако питаш важно да има мноо хондички пък другото ше ни скимне в последствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #13 Отговорено 24 Октомври, 2005 (Редактирано) вали, гърми, там сме... ако ще и жаби да падат <{POST_SNAPBACK}> Редактирано 24 Октомври, 2005 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #14 Отговорено 25 Октомври, 2005 Аз предлагам... Айде пак на КАРТИ-И-И-НГ! Предния път идеята с картинга не беше никак лоша, и аз съм с две ръце и три крака ЗА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #15 Отговорено 25 Октомври, 2005 Що пък не направим и един пейнтбол? До сега чувам на няколко пъти е ставала идеята ама все изпускам да му се невиди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #16 Отговорено 25 Октомври, 2005 След картинга и пейнтбола по едно натряскване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #17 Отговорено 27 Октомври, 2005 След картинга и пейнтбола по едно натряскване? <{POST_SNAPBACK}> Благодаря, взимали са ми книжката за алкохол 1,2 вече.Повече не си я давам, а и сега глобите са доста сериозни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #18 Отговорено 28 Октомври, 2005 ПОМНИТЕ ЧЕ СМЕНЯМЕ ВРЕМЕТО НАЛИ да няма извинения после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #19 Отговорено 30 Октомври, 2005 ПОМНИТЕ ЧЕ СМЕНЯМЕ ВРЕМЕТО НАЛИ да няма извинения после <{POST_SNAPBACK}> да де да ами ти каде беше и що не доиде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #20 Отговорено 30 Октомври, 2005 аз сцепих радиатор..... но дойдох само дето деб не те видях.... или се уплаши, че като е хубаво времето и ще искам да се дръпнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #21 Отговорено 30 Октомври, 2005 аз сцепих радиатор..... но дойдох само дето деб не те видях.... или се уплаши, че като е хубаво времето и ще искам да се дръпнем <{POST_SNAPBACK}> по това време аз вече си хапвах щкембе чорбица при нашия добър съклубар Мачо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #22 Отговорено 31 Октомври, 2005 някои случайно да има снимки от срещата вчера ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #23 Отговорено 31 Октомври, 2005 хахахахахаах,и аз така направих.Мноо добре беше при бате Ма4о.Който иска в сряда вечер сме там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #24 Отговорено 31 Октомври, 2005 Мноо добре беше при бате Ма4о. Който иска в сряда вечер сме там. <{POST_SNAPBACK}> да коля прасето за сряда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #25 Отговорено 1 Ноември, 2005 Хоррааа снимкииии искаме живи-здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #26 Отговорено 1 Ноември, 2005 Хоррааа снимкииии искаме живи-здрави <{POST_SNAPBACK}> не забелязах някой да снима (освен с GSM-и) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #27 Отговорено 1 Ноември, 2005 Хоррааа снимкииии искаме живи-здрави <{POST_SNAPBACK}> не забелязах някой да снима (освен с GSM-и) <{POST_SNAPBACK}> а имаше един пич дето снимаше с фото апарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #28 Отговорено 1 Ноември, 2005 А аа нещо несериозни сте със снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове