Jump to content
Guest giorgio

пробита тръба на резервоар

Recommended Posts

Guest giorgio

Здравейте,аз имам една Хонда Прелюд '86г. Прекрасна но по разни причини, горката кола преживя много неща, като оставянето и в един двор, недокосната за 5 години (само сложихме акумулатор и запали....ей, за това Хонда е номер едно!!!! Всяка друга кола би била отдавна мъртва завинаги.... :D ). Оправих доста неща но тръбата на резервоара е ръждясала толкова, че има дупки и не мога да сипвам бензин :D А, вече е студено за да я паля на газ, пък и не е хубаво....Препоръчайте къде да отида за да оправя това...Благодаря Ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Бензинопровода от резервоара до двигателя ли е спукан или самата тръба по която идва бензина до резервоара?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Самата тръба, която отвежда бензина към резервоара еръждясала и, когато опитвам да сипвам бензин, изтича преди да стигне..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TTT

Според мен,този участък е отделна част и може да се намери втора употреба.С една дума го търси по моргите. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Благодаря. Ще потърся, че за този модел не са претрупани но...дано намеря! Ако не, ще видя какво може да се измисли.......че лошо! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Трудно ще намериш такава част втора употреба, склонен съм да мисля, че може да се измисли нещо за тази част до резервоара. Нямам идея какво, защото не съм виждал такава тръба от Прелюд, разглоби някъде автомобила и го разгледай, ако искаш повче глави да помислят, направи малко снимки и ги сложи тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

само недей заварява на място :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Аз имах подобен проблем с моята кола(Хонда Акорд СА5)Дори и да намериш тръба от някоя морга тя няма да е в много добро състояние. Какво направих аз: взех един дебел маркуч (черен с влакна вътре) незнам как точно се води, една туба силикон два пръстена и действай. При мен се получи малко трудно се налива бензин, защото на колонката се включва датчика че резервара е пълен, но с по-дебел маркуч може би няма да го има този дефект. Ако си от София и искаш да видиш моето решение пиши лично съобщение да се срещнем някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

А забравих, да те предупредя 1. Не е зле да измиеш резервоара защото в него ще има доста ръжда2. Дано да не се е случило, но при мен и бензиновата помпа беше за смяна защото е въртяла на сухо.Така че приготви се за малко по-сериозен ремонт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Аз съм ссъс същата кола, но при мен и самия резервоар е негоден за употреба, не само тази тръба. И накрая по-дълъг маркуч от помпата до една туба в багажника и така си карам. И без това има една удобна дупка с гумено уплътнение на дъното на багажника под резервната гума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Това със мъркуча е много добро решение. Ще се погрижа да си набавя някакъв от този сорт. А съм от София и може да се видим, че аз не съм сръчния света :o и ще ми е полезно да го видя. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...