pemy 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2009 Колкото и да не ми се иска започвам да го разпродавам, че парите от каското не стигат....колата беше Д15Б7, 94 година, пета генерация - автоматик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #2 Отговорено 28 Юни, 2009 Двигателя - продаден, утре го имплантират в една хондичка от форума, ляв фар - също продаден, задна броня - продадена, климатика брат ми не го остави и за пет минути - вече живее в неговия хеч, то той прибра и барчето...., но има още чаркули за продаване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #3 Отговорено 2 Юли, 2009 Трансплантацията на двигателя в 6-тата ген. на AlexDJ завърши успешно и колата му най-сетне тръгна... както трябва...Моля всички, които имат интерес към части от купенцето да се обръщат и към новоназначения МЕНИДЖЪР - ПРОДАЖБИ на КУПЕТО, т.е. брат ми Ianev, защото той е доста по-вещ от мен, което прави вероятността за грешка по-малка, пък и освен това позиционирахме склада в неговата изба и му е по-удобно да следи наличностите.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #4 Отговорено 9 Юли, 2009 Малко ъпп и реклама да си направя - джантите с гумите не са за изпускане направо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #5 Отговорено 11 Септември, 2009 Ъпп, че в гаража има още чаркули за чистене... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове