Jump to content
doggy

Транспортер 4

Recommended Posts

Днес ми споменаха за нещо такова :) Някой нещо?Търсих днес някакви папарашки снимки ама ц.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми не са ме хванали още папараците :) .... Иначе , не аз нищо не съм чул :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силно ме съмнява... там нещата са "най-новата луксозна кола"... или нещо от тоя сорт, но да вкарат нещо малолитражно, нелуксозно и японско не ми се вярва... просто няма да събира такава публика, колкото и гадно да звучи. А и до тоя транспортър докато излезне има баааяяя време :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо интересно петиция за 4-тата част тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силно ме съмнява... там нещата са "най-новата луксозна кола"... или нещо от тоя сорт, но да вкарат нещо малолитражно, нелуксозно и японско не ми се вярва... просто няма да събира такава публика, колкото и гадно да звучи. А и до тоя транспортър докато излезне има баааяяя време :lol:

Ами бързи и а яростни събира доста повече зрители, а там японските коли доминираха ... НО все пак Транспортерите са до голяма част евопейски продукции, което значи че ще има и европейски коли. Сигурно пак ще е Ауди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, lefter0v, става дума за филма "Транспортер" 4, не за нещо от реалния живот.

Темата е редактирана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...