doggy 183 #1 Публикувано 15 Юни, 2009 Днес ми споменаха за нещо такова Някой нещо?Търсих днес някакви папарашки снимки ама ц. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 15 Юни, 2009 Ми не са ме хванали още папараците .... Иначе , не аз нищо не съм чул Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 15 Юни, 2009 Силно ме съмнява... там нещата са "най-новата луксозна кола"... или нещо от тоя сорт, но да вкарат нещо малолитражно, нелуксозно и японско не ми се вярва... просто няма да събира такава публика, колкото и гадно да звучи. А и до тоя транспортър докато излезне има баааяяя време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAPTO 0 #4 Отговорено 15 Юни, 2009 Ето нещо интересно петиция за 4-тата част тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #5 Отговорено 15 Юни, 2009 Силно ме съмнява... там нещата са "най-новата луксозна кола"... или нещо от тоя сорт, но да вкарат нещо малолитражно, нелуксозно и японско не ми се вярва... просто няма да събира такава публика, колкото и гадно да звучи. А и до тоя транспортър докато излезне има баааяяя време Ами бързи и а яростни събира доста повече зрители, а там японските коли доминираха ... НО все пак Транспортерите са до голяма част евопейски продукции, което значи че ще има и европейски коли. Сигурно пак ще е Ауди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 15 Юни, 2009 Колега, lefter0v, става дума за филма "Транспортер" 4, не за нещо от реалния живот. Темата е редактирана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове