Калина 0 #1 Публикувано 14 Юни, 2009 Здравейте всички! Карам Хонда Сивик 1.4 is 98 година. Изключително здрава кола се оказа. Вече 2 години сменям само масло и нищо повече. Сега съм хвърлила око на Сивик 1.6 16 V 2003 година. Имате ли наблюдения върху мотора и изобщо върху колата като цяло. Дали ще е толкова здрава колкото старата Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iRONY 0 #2 Отговорено 14 Юни, 2009 Здрасти, аз имам Civic `01 - 1.6 16v предполагам че е същия като този който си харесала.Карам го от 1 година и съм сменил само 2 тампона на стабилизиращите щанги - като я взех бяха поизносени( оригинални ми струваха по ~ 8лв.) . Иначе до сега само масла,ремъци и филтри, с две думи доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калина 0 #3 Отговорено 14 Юни, 2009 Ето така изглежда http://www.dragtimes.com/images/11685-2003-Honda-Civic.jpg110 кончета е Утре ще ходя да я гледам надявам се да е мойта хондичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове