stanchevvv 67 #2 Отговорено 12 Юни, 2009 еее такива гуми на ремарке не съм виждал ! вземи го стегни само 4е се получава малко красавиците и звяра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zc1 2 #3 Отговорено 14 Юни, 2009 супер е! наистина ако го стегнеш малко, няма да има такова в БГ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #4 Отговорено 14 Юни, 2009 Това до колкото виждам не е в БГ Иначе му тичкат гумите на ремаркето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #5 Отговорено 15 Юни, 2009 Аз на колата нямам такива джанти,пък на ремарке... Екстра,ако се стегне и то ще стане убиец...А разликата наистинта е красивацата и ДзверЪ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #6 Отговорено 16 Юни, 2009 доста rat styleяко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 16 Юни, 2009 (Редактирано) Сега едно яко антикрило отзад и си 6....Не разбрах само защо го държиш на паркинг във Финландия... Редактирано 16 Юни, 2009 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #8 Отговорено 16 Юни, 2009 Сега едно яко антикрило отзад и си 6....Не разбрах само защо го държиш на паркинг във Финландия... Щото не е мое но е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan 6terev 0 #9 Отговорено 13 Септември, 2009 Това е най-якото нещо което съм виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #10 Отговорено 13 Септември, 2009 готино джантите много му ходят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #11 Отговорено 13 Септември, 2009 хахахахахахаах брао бе А другите две джанти на тостера ли ги е сложил??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове