Jump to content
Jeepers

Продавам Съединител КЕРАМИКА + ПРЕТИСКАТЕЛ СТЕЙДЖ 3 !

Recommended Posts

Колеги преди няколко дни го пратих на колега но явно е направил грешка и неможе да си го монтира на д14ката,явно си е само за д15 и д16 !!! Така че реших да си го взема обратно защото е тъпо да му кажа сори :o

Данните от предната тема :

Момчета тъй като на мен не ми върши работа този съединител ,защото конете и НМ дойдоха в повече на колата и сега този ще си търси нов собственик ! Купувани са нови те ис ега са си почти нови на около 600 700км. Данни за комплекта до около 300 коня макс ! и 350НМ марка Ф1 .Аз съм го купувал лятото и ми легна с доставки мита всичко на 400лв,тъй като е позлван малко цената е 330лв тел : 0878 4 141 24 Иво

ПП: комплекта може да се монтира и на атмосферна кола ,например някой който обича драг или други такива състезания и има проблеми със обикновенния си съединител .

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой мераклия с д15 д16?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде пичове няма ли кой да иска да си сложи едно здраво керамично да има да върти гуми и за гонки ,без да го е грижа че ще сгъне ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за всякакви въпроси тел 0878 41 41 24 или скайп Gotin_Ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

300лв крайна цена :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на никой ли не му трябва ?тя си е почти нова ! няма и месец каране 600 700лм .За всякакви въпроси 0878 41 41 24 иво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...