baljy 2 #1 Публикувано 10 Юни, 2009 Някой ако знае къде в София мога да намеря такъв канал на който да си погледна колата ще съм благодарен да сподели аз живея в Слатина и ако е в района ще ми е по удобно това обаче не значи, че другите не ме интересуват прадварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #2 Отговорено 10 Юни, 2009 Здравей аз съм от Гео Милев и в нашия квартал няма!Аз също търся.Казаха ми че по бул.Искър имало някакъв.. търсих го веднъж, но така и не го намерих.Учех в автото на Редута и там я преглеждах, но вече нема та и аз търся... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #3 Отговорено 10 Юни, 2009 (Редактирано) ЗдравейтеИма външен канал точно в този район, но в момента е заключен !Намира се зад Института по Механика на Гео Милев, много близо до сфетофара където завиват рейсовете 1, 3, 5 (за Панчарево и Горубляне) към последната си спирка.Предполагам, че ако се попита в Института по Механика може да се разбере кой може да отключи канала, а и в самата сграда много близо до самия канал има някаква частна фирма за авточасти- и те предполагам ще знаят.Тези дни ще попитам и ще пиша отново като разбера нещо.Поздрави Редактирано 10 Юни, 2009 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #4 Отговорено 10 Юни, 2009 Ако искаш някакво осамотено място на което да си гледаш колата , без " майстори " а само да си я разгледаш и да си свършиш някаква работа , знам едно такова . Пиши ми на ЛС ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #5 Отговорено 11 Юни, 2009 Колеги за вашия район не знам, но аз съм от Хиподрума и около мен най-близкия и единствения който знам за общо ползване е в Сердика (не съм сигурна че точно така се водеше квартала). Намира се в непосредствена близост до кръстовището на бул.И.Гешов и бул.Възкресение.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #6 Отговорено 11 Юни, 2009 Здравей аз съм от Гео Милев и в нашия квартал няма!Аз също търся.Казаха ми че по бул.Искър имало някакъв.. търсих го веднъж, но така и не го намерих.Учех в автото на Редута и там я преглеждах, но вече нема та и аз търся...Този го знам!Имаше и един в бан, но го заровиха .... Казаха ми, че в Редута при бункерите имало някакъв и ще бъде проверен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #7 Отговорено 11 Юни, 2009 Колега в Надежда има един и в Люлин също! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #8 Отговорено 11 Юни, 2009 Колега в Надежда има един и в Люлин също!малко по подробно може ли да обясниш къде точно се намират предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #9 Отговорено 11 Юни, 2009 Мене пък в Люлин ме интересува щото тоя дето го знам (Банкя) областните чиляци като си сменят маслото и то изтича директно в канала и като стъпиш долу и затъваш.Отделно има разхвърляни туби от масло,филтри,ремъци и т.н и е уникална мизерия.Не го препоръчвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #10 Отговорено 11 Юни, 2009 По точно ще мога да кажа другата седмица като ходя да сменя моето масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #11 Отговорено 15 Юни, 2009 Специални благодарности за rocnogap много ми помогна, надявам се че темата ще помогне и на още много колеги, които не искат друг да им пипа по колата благодаря на всички за отзивчивостта много е хубаво, че всеки се опитва да помогне с каквото може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове