Jump to content
baljy

автоканал

Recommended Posts

Някой ако знае къде в София мога да намеря такъв канал на който да си погледна колата ще съм благодарен да сподели аз живея в Слатина и ако е в района ще ми е по удобно това обаче не значи, че другите не ме интересуват прадварително благодаря :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей аз съм от Гео Милев и в нашия квартал няма!Аз също търся.Казаха ми че по бул.Искър имало някакъв.. търсих го веднъж, но така и не го намерих.Учех в автото на Редута и там я преглеждах, но вече нема та и аз търся...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ЗдравейтеИма външен канал точно в този район, но в момента е заключен !Намира се зад Института по Механика на Гео Милев, много близо до сфетофара където завиват рейсовете 1, 3, 5 (за Панчарево и Горубляне) към последната си спирка.Предполагам, че ако се попита в Института по Механика може да се разбере кой може да отключи канала, а и в самата сграда много близо до самия канал има някаква частна фирма за авточасти- и те предполагам ще знаят.Тези дни ще попитам и ще пиша отново като разбера нещо.Поздрави

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш някакво осамотено място на което да си гледаш колата , без " майстори " а само да си я разгледаш и да си свършиш някаква работа , знам едно такова . Пиши ми на ЛС !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги за вашия район не знам, но аз съм от Хиподрума и около мен най-близкия и единствения който знам за общо ползване е в Сердика (не съм сигурна че точно така се водеше квартала). Намира се в непосредствена близост до кръстовището на бул.И.Гешов и бул.Възкресение..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей аз съм от Гео Милев и в нашия квартал няма!Аз също търся.Казаха ми че по бул.Искър имало някакъв.. търсих го веднъж, но така и не го намерих.Учех в автото на Редута и там я преглеждах, но вече нема та и аз търся...

Този го знам!Имаше и един в бан, но го заровиха .... :):D Казаха ми, че в Редута при бункерите имало някакъв и ще бъде проверен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в Надежда има един и в Люлин също!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в Надежда има един и в Люлин също!

малко по подробно може ли да обясниш къде точно се намират предварително благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене пък в Люлин ме интересува щото тоя дето го знам (Банкя) областните чиляци като си сменят маслото и то изтича директно в канала и като стъпиш долу и затъваш.Отделно има разхвърляни туби от масло,филтри,ремъци и т.н и е уникална мизерия.Не го препоръчвам :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По точно ще мога да кажа другата седмица като ходя да сменя моето масло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специални благодарности за rocnogap много ми помогна, надявам се че темата ще помогне и на още много колеги, които не искат друг да им пипа по колата благодаря на всички за отзивчивостта много е хубаво, че всеки се опитва да помогне с каквото може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...