Jump to content
Guest Kid Android

Свирене някъде отпред

Recommended Posts

Guest Kid Android

Помоооооооооощ! ;)(((((((((((( Почна се вече. От скоро имам Хонда и си мислех, че дълго няма да се наложи да я водя на доктор, но... Вчера за първи път чух някакво слабо свирене при работещ двигател, но не обърнах внимание. Днес я запалих и отворих капака. Чуваше се доста ясно някъде около двигателя. Въобще не съм още наясно с устройството на Хонда и не знам какво става, но звукът направо ми къса сърцето. На всичкото отгоре, постоянно се засилва - вечерта след като я карах беше още по-ясен. Някой да има идея? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Помоооооооооощ! :punk:(((((((((((( Почна се вече. От скоро имам Хонда и си мислех, че дълго няма да се наложи да я водя на доктор, но... Вчера за първи път чух някакво слабо свирене при работещ двигател, но не обърнах внимание. Днес я запалих и отворих капака. Чуваше се доста ясно някъде около двигателя. Въобще не съм още наясно с устройството на Хонда и не знам какво става, но звукът направо ми къса сърцето. На всичкото отгоре, постоянно се засилва - вечерта след като я карах беше още по-ясен. Някой да има идея?  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

наи добре ходи на маистор :cool: по това описание което си дал ;) едвали някои може да ти каже диагнозата ;);):w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Бегай бърже при чичо Доктор.....да не стане мекоя кепазия :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ослушай се поне от коя страна да двигателя е.... може да е ремък, водна помпа, делко и още една купчина неща.... Провери дали се чува и на натиснат съединител...Абе с две думи, дай повече инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

ослушай се поне от коя страна да двигателя е.... може да е ремък, водна помпа, делко и още една купчина неща.... Провери дали се чува и на натиснат съединител...

Абе с две думи, дай повече инфо.

<{POST_SNAPBACK}>

Сори за малкото инфо! От делкото се чува и се усилва в геометрична прогресия :rolleyes:( Естествено, в случая, се чува и при натиснат и отпуснат съединител. К'во може да е? Капачка, лагер? При кой чичо Дохтор? Колко $$$, че сме пред заплата? ;)(( Не моа да бачкам - само за нея си мисля ;))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

лагера на делкото ти е фира...... не я карай така щото заради тоя лагер ще ти заминат датчиците.... ако не са заминали вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢

Щом звука се усилва с времето то със сигурност е лагер. Ама кажи каква точно е хондата та да помислим кой точно лагер е. Освен това звука променя ли се с оборотите на двигателя? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

Щом звука се усилва с времето то със сигурност е лагер. Ама кажи каква точно е хондата та да помислим кой точно лагер е. Освен това звука променя ли се с оборотите на двигателя? :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

1.5 кубика, 90 коня, хечбек, 92г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

Здрасти! Някой да каже нещо повече по този проблем? Един лагер ли е само? Лесно ли се сменя (ще мога ли сам, ако никога не съм го правил?)? От къде да го намеря този лагер и колко $$$ ще струва? Днес мисля да отворя капачката на делкото и да погледна отблизо. Ако остане някоя излишна част после, ще викам :rolleyes:Давам толкова зор, щот' трябва да пътувам в петък вечер, пък и не мога да я гледам много паркирана само.

Редактирано от Kid Android

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ако някой ти даде само лагер 6е е добре, 6тото като отделна 4аст не се продава варви барабар с корпуса,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

обади се на Омбре (тел го има. погледни сервизи/магазини) той май има.Лагерът е гаден и не се намира. ако искаш да сложиш стандартен се пили леко оста на струг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

обади се на Омбре (тел го има. погледни сервизи/магазини) той май има.

Лагерът е гаден и не се намира. ако искаш да сложиш стандартен се пили леко оста на струг.

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти!

Мерси за съветите, но Сашо Омбре си е изключил телефона. Явно, много хора го тормозят :)) Освен това, един познат (който е разглабял делко на Хонда) ми каза, че Хондите нямат лагер на делкото, а някаква втулка. Не знам вече какво да мисля.

Аз вчера почнах да го отварям (делкото, де :)), но не можах да махна палеца, защото нещо е клеясал, май (развих винта, споко! :)) Не смея да го "напъна", за да не го счупя и не знам как да продължа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

втулката е отпред на оста, лагера е отзад..... а и втулката не е нищо друго освен плъзгащ лагер, така че вземи му кажи че не само че има лагер ами са и два.А за палеца.... WD40!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

втулката е отпред на оста, лагера е отзад..... а и втулката не е нищо друго освен плъзгащ лагер, така че вземи му кажи че не само че има лагер ами са и два.

А за палеца.... WD40!

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти!

Той дойде днес и се убеди сам, че има лагер :)))

Иначе, аз вече бях счупил палеца :))))))) :)(((((((((((

Колко $$$ се вътрих?

От къде да набавя един за малко левчета?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Офертата е в новите ти съоб6тения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Доколкото си спомням, Демон има лагер за делко на D15B2. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

Доколкото си спомням, Демон има лагер за делко на D15B2. :D

<{POST_SNAPBACK}>

Много благодаря за инфото!

Надявам се да го оправя до срещата, за да се видим там :D)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

Здравейте!Благодаря на всички за помощта!Вече пак си имам кола и засега всичко е наред.Много 10х на Демон за лагера - влезе като у дома си! ;))Много 10х и на Илия, който намърда лагера и всичко останало! :D Ше се видим в неделя...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...