Guest Victor #1 Публикувано 7 Юни, 2009 Ако на 13.06 вечерта след официалните награждавания и т.н. не сте вече прекалено пийнали и ако ви се слуша сравнително претенциозна инструментална музика, изпълнена по не чак толкова претенциозен начин и ви се гледа моя милост на живо, моля заповядайте в 22:30ч в търновския рок клуб Melon, където ще се изявява скромната ми група на име Liquid Pension. Ако някой се интересува как звучим и изглеждаме, ето малко видео от последния ни концерт. Надявам се все някой от вас да се появи, бих се радвал много и благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #2 Отговорено 7 Юни, 2009 Кви са тези "Течна Пенсия" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #3 Отговорено 9 Юни, 2009 Аз съм навит, стига да не съм вече под масата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 9 Юни, 2009 Чух някои от парчетата ви, много приятно за ухото - браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #5 Отговорено 10 Юни, 2009 (Редактирано) Само ни трябват няколко трезвени шофьора, и сме там.Или пък ако не е далеч, може и пеша Сега се сетих че най вероятно ще е далече за пешком !!! В краен случай и с таксита може. Редактирано 10 Юни, 2009 от Razorsedge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #6 Отговорено 10 Юни, 2009 (Редактирано) Готина е поканата Вик .. обаче в 22-30 купоня в Манастира тъкмо ше е започнал ... и докато свърши ... така че аз викам вие да додете при нас за по едно ... парче/пиене !@! !!! Редактирано 10 Юни, 2009 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #7 Отговорено 10 Юни, 2009 Ей, тва е супер,аз още незнам дали ще идвам на националната,ама тва е причина в + да направя нещо повече да дойда !!! Супер,дано има и навитаци,че да не съм сам..ама само да дойда на националната де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове