MiRaCuLiX 0 #1 Публикувано 6 Юни, 2009 значи проблема ми е следния аз взех колата с малко съеднител и постояно правих гонки ясно стопих го даже 1 път потъна и от тогава тръгвам трудно с буксуване ама пак тръгвах сега преди малко излезнах и на едно кръстовище се чу "тряс" и бързо освободих от скорост и от тогава скоростите не искат да влизат прибрах се като ръгнах 3-та на обороти и така до нас ... че сега съединителя си е отишъл абсолютно на пълно нали ? аз ще го сменя този месец но дали скоростната кутия е здрава .... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #2 Отговорено 6 Юни, 2009 кутията сигурно е здрава ,ама е възможно и притискателния да си е заминал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Made in Japan™ 0 #3 Отговорено 6 Юни, 2009 Не мисля, че може да и има нещо на кутията. Сменяй дисковете (феродов и притискателен) и ако се наложи реглаж на жилото и си ти. Само внимавай с "мастерите", че ти им висиш на главата и пак си правят каквото искат, да не говорим че вземат от най-евтината марка съединители, прибави 30% отстъпка, с която ги земат демек 50 лева, а ти казжат че е някав бранд еди къв си . . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MiRaCuLiX 0 #4 Отговорено 6 Юни, 2009 ами аз си намерих съединител пълен комплект от блъснат сивик за 50 лева ... и за труд ще дам към 100 .. горе долу да се оправи а за нов по нататък ще мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 6 Юни, 2009 Купи си нов аксиален лагер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MiRaCuLiX 0 #6 Отговорено 6 Юни, 2009 колко пари това удоволствие ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 6 Юни, 2009 (Редактирано) Зависи.Между 30 и 80лв.http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?a...Car&id=4660 Редактирано 6 Юни, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове