Jump to content
Guest mihho

Кристални стопове

Recommended Posts

Guest mihho

значи карам сивик англичанка 5 врати.....известно ми е че няма стопове и фарове за нея (кристални де).....някак си може ли да са направят неините фарове..в смисал по яки.....или могат ли да се пригодят от друга генерация за нея или мястоото за стоповете да се пригоди за други стопове ......питам щото мн искам кристалчета ама нема за съжаление :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз само за фолио се сещам :D като начин да ги промениш... незнам иначе...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

офффф и аз не знам а искам кристалчета......преди време гледах некаде из ситовете на некъв пасат беха напраени ....а доколкото знам за него нема крисални поне тая генерация и нямаха нищо общо с първоначалната има форма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

От дъна на буркани страшни стават :DСправка - корвет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

освен да махна стоповете и да сложа 4 буркана хахаххах или два големи.....стига сте са :D

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

От дъна на буркани страшни стават  :offtopic:

Справка - корвет.

<{POST_SNAPBACK}>

ти си бил страшно идеина личност :offtopic::D:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

маи.......нема варянт .....ше го издухам :D:rolleyes::offtopic: е как става тва а? Пасат

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Man,мойта е hatch , взех си кристалки със светодиоди, обаче се оказа че не са за мойта, не съм сигурен дали за твоята или с 2 врати (не знам с коя генерация си), побелях, отидох на майстор, вярно, взе ми 150лв човека и едва се нави, но преправя яко ламарините и виж резултата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Така че има начин, ако го иска6:)

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Man,мойта е hatch , взех си кристалки със светодиоди, обаче се оказа че не са за мойта, не съм сигурен дали за твоята или с 2 врати (не знам с коя генерация си), побелях, отидох на майстор, вярно, взе ми 150лв човека и едва се нави, но преправя яко ламарините и виж резултата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Така че има начин, ако го иска6:)

<{POST_SNAPBACK}>

Давам колкото трябва пари за да стане....щото искам много......много....и 6 генерация ми е колата ....иначе тия стопове са адски мазни !!! Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

маи.......нема варянт .....ше го издухам !!! :angry: :angry:  е как става тва а? Пасат

<{POST_SNAPBACK}>

Аз си мислех, че Пасата не може да стане по-грозен от оригиналния си вид :cry: .......на мен изобщо не ми харесва, все пак си е въпрос на вкус, важното е собственика да се кефи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

маи.......нема варянт .....ше го издухам :angry: :angry: :cry:  е как става тва а? Пасат

<{POST_SNAPBACK}>

Аз си мислех, че Пасата не може да стане по-грозен от оригиналния си вид :( .......на мен изобщо не ми харесва, все пак си е въпрос на вкус, важното е собственика да се кефи.

<{POST_SNAPBACK}>

пасата е супер гаден .......аз го давам само като пример.....ии моля ви са все пак !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Има начин да получи една идея по-добър вид.

Задните стопове от фейслифта на модела са със сив мигач и като цяло изглеждат доста по-добре от оранжевите.

Публикувано изображение

Лично мене така много ме кефи !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Има начин да получи една идея по-добър вид.

Задните стопове от фейслифта на модела са със сив мигач и като цяло изглеждат доста по-добре от оранжевите.

Публикувано изображение

Лично мене така много ме кефи :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

ми в краен случаи тва ще е изхода от конфузната ситуация.......и мерси за съвета не се бях сетил !!! аааа и сивата ли е след феислифта или и двете ? Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest yoz

пробваи при вал спорт там правят страхотни фарове и стопове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

пробваи при вал спорт там правят страхотни фарове и стопове.

<{POST_SNAPBACK}>

по скоро ги продават отколко да ги правят ама......за моита нема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Ето ти един Сивик като твоя с кристални стопове от Акорд Купе - според мен доста добре се е получило !!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А ето ти и Акорд купе:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Пипали ли са ламарините на сивика? Или стоповете са идентични? На мен не ми хареснат тези стопове, има много по-хубави в американските сайтове, обаче там не са и чували за този модел на Сивик. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Пипали ли са ламарините на сивика?  Или стоповете са идентични?

На мен не ми хареснат тези стопове, има много по-хубави в американските сайтове, обаче там не са и чували за този модел на Сивик.  !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ами по сайтовете има най-различни вариянти кристални стопове специално за този модел Акорд (имай предвид, че тия Акорди ги правят в Щатите), така че може най-спокойно да се поръчат по интернет :angry:

В София съм виждал един Акорд като този с angel eyes и кристални стопове (макар и не точно същите).

Иначе ламарините са преправяни - то на снимките даже си личи ...

П.П. Ето тук има доста разновидности на кристални стопове за Акорд (включително и като тези на снимката) :angry:

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Ето ти един Сивик като твоя с кристални стопове от Акорд Купе - според мен доста добре се е получило :angry:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А ето ти и Акорд купе:

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

шшшшшшшшшшшшшшш......братле кажи кога и кво искаш да та черпа ........малееее златен си е !!! :angry::cry: ......евала ти прааа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Провери и стоповете на Акорд( но не знам коя генерация ) Хронос кара такъв мисля , стоповете му са също много красиви и са подобна форма на твоите !!! П.П.6-та генерация е май :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Провери и стоповете на Акорд( но не знам коя генерация ) Хронос кара такъв мисля , стоповете му са също много красиви и са подобна форма на твоите !!! 

П.П.6-та генерация е май :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

ми то тва са стопове на акорд 94-95 година......6-та генерация казваш....94-95 не ели 6-та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Пипали ли са ламарините на сивика?  Или стоповете са идентични?

На мен не ми хареснат тези стопове, има много по-хубави в американските сайтове, обаче там не са и чували за този модел на Сивик.  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами по сайтовете има най-различни вариянти кристални стопове специално за този модел Акорд (имай предвид, че тия Акорди ги правят в Щатите), така че може най-спокойно да се поръчат по интернет ;)

В София съм виждал един Акорд като този с angel eyes и кристални стопове (макар и не точно същите).

Иначе ламарините са преправяни - то на снимките даже си личи ...

П.П. Ето тук има доста разновидности на кристални стопове за Акорд (включително и като тези на снимката) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.slickcar.com/accessories/Honda_..._tail_lamps.asp

Тези не ги пращат извън щатите. Ако някой има познат там ще стане.

http://www.cardomain.com/shoplist~b~TYC~t~Tail+Lights - Тук има интересни

Редактирано от My Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

е пи4ове то зи зеления Accord е моя :rolleyes: ...трябва да търсиш за 94-95...щото другите(96-97) са от 2 4асти ..ина4е има доста е нета ..стига да поърсиш и да намериш кой да ти ги прати от USA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

е пи4ове то зи зеления Accord е моя :rolleyes: ...трябва да търсиш за 94-95...щото другите(96-97) са от 2  4асти ..ина4е има доста е нета ..стига да поърсиш и да намериш кой да ти ги прати от USA

<{POST_SNAPBACK}>

а дано да немерим и кои да ги прати и достатъчно пари наи вече....нема как тва е варянта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

е как така .....виж кво пише: # International orders will not reflect a shipping cost. We will email you separately to give you a quote. демек интернационалните поръчки няма да повлияят ма цената :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На мойте стопове доставката до Европа им бе6е 80$,не им вервай на тея или им прати мейл да ти потвардят 4е няма да има оскъпяване в което мноо са самнявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

На мойте стопове доставката до Европа им бе6е 80$,не им вервай на тея или им прати мейл да ти потвардят 4е няма да има оскъпяване в което мноо са самнявам

<{POST_SNAPBACK}>

вече им пратих .......ама и аз се съмняям да нема .....те всички така пишат и после ....опа 30-40$ отгоре :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

<{POST_SNAPBACK}>

вече им пратих .......ама и аз се съмняям да нема .....те всички така пишат и после ....опа 30-40$ отгоре :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Недей да поръчваш, изчакай малко. Не е спешно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Недей да поръчваш, изчакай малко. Не е спешно!

<{POST_SNAPBACK}>

аа аз и не смятам да поръчвам още първо всички финанси тряя са налице......що имаш нещо в предвид ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...