Guest pokemon #1 Публикувано 14 Октомври, 2005 Искам просто една консултация,много голям фен сам на японските коли,и мисля да си купя ХОНДА СИВИК,моля да ми кажете как са ламирините и откъм гниене?Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #2 Отговорено 14 Октомври, 2005 някой ако има такава Хонда с изгнили ламарини да се обади на момчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 14 Октомври, 2005 Защо да си кривим душите - меки и тънки са ламарините и гният хич да не е. Но ако базата ти за сравнение е някой Опел - по-добре са от него, определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nta #4 Отговорено 14 Октомври, 2005 и мойта беше (вече я оправих) позагнила по калниците, но според мен си е нормално за кола на почти 14 години........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 14 Октомври, 2005 Пич...ти ако те вълнуват само ламарините....земи си купи АУДИ.... ...а ако искаш истински автомобил....то това е Хонда Тва е положението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #6 Отговорено 15 Октомври, 2005 Гният, но не е болка за умиране. При хонда няма гледки в стил "огнедишащ змей изгриза веждите на калника на калибрата", а по-скоро малко ръжди по ръбовете, след 13-15тата годишнина на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest yoz #7 Отговорено 15 Октомври, 2005 тези които са внесени от австрия са яко изгнили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 15 Октомври, 2005 тези които са внесени от австрия са яко изгнили <{POST_SNAPBACK}> моита е от австрия и имаше малко ражда пот номеро отзад и на единя калник отзад но ламарините се правят и колата става кукла след малко козметика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове