Jump to content
Guest nikonti

Проблем при известяване на е-маила

Recommended Posts

Guest nikonti

Колеги, когато получа е-маил от форума ми излизат само ероглифи и нищо не разчитам :cool::):D:rolleyes::offtopic::offtopic: Моля за помощ ако може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Ами най-вероятно имаш проблем с кодировките.Браузъра ти най-вероятно е настроен на "Авто" и пощата,която ползваш сигурно използва кодиране windows-1251,а писмата от форума са в UTF-8.Затова виждаш маймуни.Пробвай временно да превключиш към Unicode(UTF-8) ръчно колкото да прочетеш писмото.После си го върни пак на "Ауто".Незнам какъв браузър ползваш,че да ти кажа къде да щракаш.Най-вероятно е Internet Explorer де ама не се знае.Търси в меню "View" "Encoding" или "Character encoding" и оттам правиш промените.Забележи как са ти настройките преди да промениш нещо,че да си ги върнеш после пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

При мене не отваря целия прозорец при четене на лични съобщения :) изяжда последните букви и не ми показва целия прозорец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

това за изяждането май се получава при нестандартни резолюции, 1152х864 примерно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

това за изяждането май се получава при нестандартни резолюции, 1152х864 примерно....

<{POST_SNAPBACK}>

1024/768 нестандартна резолюция ли е??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

1024/768 нестандартна резолюция ли е???  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си Тино и аз го имам този проблем в нас. Но на 1280х1024 го няма :):)

Относно маймуните - ако са наистина маймуни се оправят със смяна на кодировката, само че проблема е, че пристигат ?????? ?? ????? ?????? а това не се оправя с настройки :P Така или иначе, това е само за известяване и самото съобщение си го четеш във форума, така че... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

1024/768 нестандартна резолюция ли е???  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си Тино и аз го имам този проблем в нас. Но на 1280х1024 го няма :):)

Относно маймуните - ако са наистина маймуни се оправят със смяна на кодировката, само че проблема е, че пристигат ?????? ?? ????? ?????? а това не се оправя с настройки :P Така или иначе, това е само за известяване и самото съобщение си го четеш във форума, така че... :P

<{POST_SNAPBACK}>

на мен и на 1280х1024 ми изяжда дясната рамка, когато си чета съобщенията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...