Jump to content
Dragi4

Налягане-горивна система

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже какво трябва да е налягането на тихи обороти,вързал съм се на рейката директно.Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поне при мен на всичките ми коли е било 2бара без гас и 2,8 2,85 като подадеш гас,и сега е така :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм....направих го около 1,8 на тихи ,обаче при подаване на повечко газ на место отива на 4 бара.В движение на 2500 рпм е на 2,2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами да ще ходи защото си с регулируем регулатор и си го настроил да дава налягане макс 4бара .реално повече от 3 бара не ти трябва защото натоварваш помпата тя вдига налягане но пък пада дебита,незнам с каква помпа си валброто мисля че на 3 бара даваше 250л но на 4 дава около 140л, и можеш да усетиш горивен глад :P аз затов аси взех по мощна помпа че дори и да вдигам налягането което сега виждам че е абсолютно ненужно ,да нямам проблеми със захранването на колата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти сега като някакъв ясновидец....въпроса ми беше за тихи обороти какво е налягането и по-специално в рейката.Направих го на idle да е 1,8 Ти къде мериш във филтъра ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

махам стария регулатор и слагам новия който си показва на манометъра 2.0 бара давам гас и 2.85 бара :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...