Guest Founder #1 Публикувано 14 Октомври, 2005 Честит рожден ден на ACURA-CRX, iva_honda & mihhо Да са живи и здрави и все така заклети хонда фенове Наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 14 Октомври, 2005 Честит рожден ден на ACURA-CRX, iva_honda & mihhо Да са живи и здрави и все така заклети хонда фенове Наздраве ! <{POST_SNAPBACK}> Не ги познавам лично...ама честито и от мен....живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 14 Октомври, 2005 Не ги познавам лично...ама честито и от мен....живи и здрави <{POST_SNAPBACK}> Има време и това ще стане споко ....и мерси все пак : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest scyberboy #4 Отговорено 14 Октомври, 2005 ай прави и корави и от мен....пък другото ще си го купим от магазина на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #5 Отговорено 14 Октомври, 2005 Честито и на тримата, макар ива да е бот,а акюра-црх кандидат такъв.Пари, коли и цици ( за ива не цици.....) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #6 Отговорено 14 Октомври, 2005 Ураааааааааааааааа купон Всичко най-хубаво и много безаварийни километри с любимата марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #7 Отговорено 14 Октомври, 2005 Ай честити ви ...леле колко алкохолни изпарения ще се отделят днес в въздуха....Живи здрави вечно млади и корави Аиде със здраве и весело ИЗКАРВАНЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 15 Октомври, 2005 и от мен честито на патерици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове