Guest Emo #1 Публикувано 14 Октомври, 2005 http://www.chtree.com/~civicryda2k/videos/DucDyno.mpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #2 Отговорено 14 Октомври, 2005 Wowwwww - 712 коня на колелата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #3 Отговорено 14 Октомври, 2005 Лелееееееееееееееее това не е истина, ебаси яката машина, тези Япончета са луди Като видях този сервиз само с Хонди вътре ми се доиска да съм там и да вкарам мойта да видим какво може да се случи с нея .......много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 14 Октомври, 2005 Пичове ...тия с малките пръстчета са е`бати маняците.....700к.с. ....лудница...абе не ми се говори....ЯКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 14 Октомври, 2005 Ох... аз съм влюбен по начало в звука, който издава турбото и сега само като го чух как се развърта, и след това божественото отпускане на газта в края и... абе да не разправям! Страхотна работа ей, 750 коня не са малко нещо, ама вижте й к'ви и бяха гумите за да се използват на максимум тия кончета! Съжалявам за off topic-а, но някой знае ли от къде мога да си дръпна филмче, или звук на турбината, как се развърта, и след това като отпуснеш педала звука... аййй, много го обичам, и искам да си го имам, както и на телефона! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове