Jump to content
prelude

Катастрофа на ОВМ Бояна с 2 жертви...

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Хора,загинал е моторист който е блъснал пресичащ околовръстното зяпач.Или са били двамата на мотора,но са ударили куче.Не е ясно,но го пускам тук това защото сега прочетох темата за месечната среща.Да вземете малко да се съвземете и да мислите с горните си глави,защото лошото не пита кога да дойде.Какви са тия пуберски и комплексарски изяви,гонки,фукане......да не сте на 17-18 години?А дори да сте на толкова ако имате капка мозък в главичките ще разберете ,че колата е едно шибано желязо.Т.е. е комплекс от много шибани железа,които се крепят заедно , но във всеки момент могат да откажат.Има писти,има италиански преследвания,има драг събития-ходете и си карайте барутарниците там.Много е тъпо да се преебва цялата среща заради вас,да идват куки и да се чувстват всички като някакви хулигани под строг режим само защото някой с невероятно мощен сивик с 90 коня се напъва да вдигне 100 км/ч за под 15 секунди.Уважавайте си колите,защото са направени да ви служат,а не да печелите състезания с тях.п.п.Аз не успях да дойда ама като гледам не съм изпуснал много,защото щях да прекарам половината време в обяснения на куките заради вас.Ето някакъв линк за по-любопитните макар че не знам доколко е достоверна информацията.ПТП на БоянаМежду другото Рибката(Tri_aduli или нещо такова се пишеше) е бил свидетел,а той е голям почитател на тези прояви.Рибка,сподели като очевидец какво е станало и дали все още си застъпник на тезата си.Интересно ми е дали вече си даваш сметка какво може да се случи във всеки един момент от каране с такава скорост

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...