Jump to content
Stancho

ПОМОЩ! Трябва ми фар от Дел Сол за няколко часа

Recommended Posts

Ситуацията е следната: колата ми е със счупен десен фар, огънат преден капак и предна броня. За да се изправят като хората капака и бронята, трябва колата да има сложен здрав фар. Това ми казаха и 3-мата бояджии, при които съм ходил. Едва след като се изправят, ще се китосат и боядисат (капака и бронята). Поръчал съм си фарове преди 20 дни и уж трябваше вече да са тук, но днес ми заявиха, че скора който са ми дали нямало да е тоя, а щели да се забавят още седмица !!!! Та колеги, ако някой с Дел Сол от София се навие да дойде до сервиза, където ще ми правят колата, да свалим неговия десен фар, да го сложим на моята кола и по него да се напаснат детайлите, ЩЕ СЪМ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН !!! Цялата процедура не вярвам да продължи повече от някой друг час. Големият проблем, от който се притеснявам, е че ако не се започне колата до няколко дни най-вероятно няма да е готова за националната среща! Наистина знам че е голямо занимаване и незнам дали някой ще се съгласи да жертва половин ден, но просто нямам избор. Надявам се разбирате как се чуствам !

За контакти ЛС, или на 0898 25 25 72 Станислав

Благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервиза има възможност да приеме колата във всеки един момент, само фар да се намери. HELP !! ;):(:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги моля ви, ако някой може да помогне да се отзове,защото Националната среща идва !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имах уговорка днес да проверя за твойта кола за фарове ,но като утидох в магазина наистина имаше доста модели но като има казах за делсол и те викат ква е таз кола ,и ми стана ясно че няма да помогна !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...