Jump to content
Guest mr97%

Метан

Recommended Posts

Guest mr97%

колеги, а някой изобщо да си е слагал АГУ на метан? Аз имам 5 ген. д15б2, хеч., та багажника е малко на теория, но все пак ми е интересно дали има смисъл/начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами ако мислиш да я лашкаш колата и да я караш ей така , просто като кола и да нямаш никво място в багажника , да те задминават таксиджии по сфетофарите и да сменяш амортисьори всяка година - пълни багажника с две бутилки метан и се кефи поне на визията на колата ;)А за газово , има колеги с газово , там не е задължително да си напълниш багажника и ще минаваш евентуално таксиджиите ;) и пак ще се кефиш на визията ;) За мен лично - няма смисъл да се слага на такъв двигател газово или метан , при положение че колата може да гори по-малко от 9 градско !!! Ако ти гори над 10 се огледай дали нямаш някакъв проблем или ти е тежък крака :):) А и също трябва да се вземе в предвид че д15б2-ките са моно инжекции и не знам дали система за пълна ще стане , а при система за карбуратор вероятностите да ти се скапе нещо по двигателя и да осерат нещо газаджиите е голям ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Ами ако мислиш да я лашкаш колата и да я караш ей така , просто като кола и да нямаш никво място в багажника , да те задминават таксиджии по сфетофарите и да сменяш амортисьори всяка година - пълни багажника с две бутилки метан и се кефи поне на визията на колата :)

А за газово , има колеги с газово , там не е задължително да си напълниш багажника и ще минаваш евентуално таксиджиите :) и пак ще се кефиш на визията :P

За мен лично - няма смисъл да се слага на такъв двигател газово или метан , при положение че колата може да гори по-малко от 9 градско !!! Ако ти гори над 10 се огледай дали нямаш някакъв проблем или ти е тежък крака  :lol:  :cool:  А и също трябва да се вземе в предвид че д15б2-ките са моно инжекции и не знам дали система за пълна ще стане , а при система за карбуратор вероятностите да ти се скапе нещо по двигателя и да осерат нещо газаджиите е голям  :(

<{POST_SNAPBACK}>

А бе голяма икономия е. Вчера карах Golf 3 GTI на метан -- куцо магаре ама с 3.20лв. минахме 80 км.-- и бутилата е малка и не тежи много--- 33 кг. --- ми че тя музиката ми е 35кг.

Като зная че мойта гори 11 градско( с климатик - 12,5) -- полудявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Икономия е наистина :lol: но аз коли за скапване и пари за оредби и т.н. нямам :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...