Jump to content
Guest gax

Obiknoven injection na Civic 1.4i

Recommended Posts

Guest gax

Купих си Сивик 1,4 пълен инж. Искам да сложа газова и се интересувам ако е обикновена какво рискувам и как ще се държи колата? Моля хората с опит да си кажат мнението! Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Пробвай направо да я подкараш с Биодизел :cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Аз си купих колата с газова. Уредбата е на BRC и като ходих веднъж за регулиране в сервиза в Дружба момчето там ми каза, че по принцип е най-добре газов инжекцион, НО и обикновенна газова става. По принцип засега съм нямал проблеми. Отиди до там да разпиташ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

С ламбда контрол ли си? Какъв ти е разхода? А газовата в Бг ли ти е монтирана?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

само на едно не мога да се начуда .....как може на такъв двигател да сложиш газ.......гори по 5.5 извън градско и 6.5 градско (поне моита де...а тя е същата).......икономична кола.......и чупи врата като я натиснеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

само на едно не мога да се начуда .....как може на такъв двигател да сложиш газ.......гори по 5.5 извън градско и 6.5 градско (поне моита де...а тя е същата).......икономична кола.......и чупи врата като я натиснеш

<{POST_SNAPBACK}>

Ами колега (и градски) работя извън града и се налага да пътувам ежедневно до работа. Както и да го погледнеш на газ си е почти 2 пъти по-евтино, а пък с кола е 100 пъти по-удобно. За Хонда пък да не говорим :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

аз само изразяям мнение .....:cool: какъв цвят ти хондичката .......5 врати нали.....синята ,червената или сивата??????? ше ходим ли по срещи съгражданино :D

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

Да пет врати е, сивичка, но не съм я регистирал още и не карам. Явно има потенциал за клуб Пз :-) Иначе карам отвреме на време 1 син Сивик 2 врати, но реших, че е крайно време и аз да имам. Отплеснахме се от темата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Да пет врати е, сивичка, но не съм я регистирал още и не карам. Явно има потенциал за клуб Пз :-) Иначе карам отвреме на време 1 син Сивик 2 врати, но реших, че е крайно време и аз да имам. Отплеснахме се от темата ...

<{POST_SNAPBACK}>

ба нема нищо рядко се среща съгражданин ....при това в фен клуба на наи голямата марка :D:P:cool:.......клуб едва ли ......и моита не е регистрирана.......ква е на цвят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

а доколко за газта....доколкото аз знам ....ще си преебеш електрониката .....и двигателя ако сложиш обикновена газова уредба .....ако слагаш слагаи нещо хубаво... пълен инжекцион.....баща ми ше си слага такава ....ама много парииии:cool: ако греша некои да ме ориентира да не лъжа човека

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...