Jump to content
Guest lary

Prelude

Recommended Posts

Guest lary

В последно време видях доста ударени прелюди отпред, яно имат проблем със спирането!!!! Та в тази връзка ако някой си търси ляв фар аз имам един резервен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

понеже гледам доста хора се интересуват от фарове за прелюд 4ген 92-96г предлагам следното решение одигинални американски фарове комплект с габаритите за 15дена пристигат по поръчка сико е гарантирано излизат към 750-800лева всичко при положение че втора ръка на сякаде искат 400лева на парче и са с гаранция за качество ниама води няма кондензи и светят страхотно вече зех едни за един приятел е ако някои пък държи на оригиналните с удоволствие ще си дам моите пък аз схте си зема едни такива ето ги и тях

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1

ами на ме ми трябва десен фар,някои може ли да измисли нешто,на мен ми е пукнато стаклото,ако някои знае от каде може да се вземе само стакло пак става,ако не ше продължавам да търся Фар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1

а слу4аино някои да има снимка на прелуд с ангелски о4и,искам да видя как стоят,заштото ми се струва 4е на колата като се сложат няма да стоят толкова добре колкото на снимка като нови!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...