Jump to content
Guest The Penalty

М@мк@ му!

Recommended Posts

Guest The Penalty

Вчера някакъв(ва) идиот(ка) ми е вкарал(а) десния калник 3 пръста навътре. Ще умра от яд. Имам чувството, че ламарината се е сгънала като вестник (сивик 5ген, хеч).Тия всичките неделни шофьори трябва да си върнат книжките и да си вземат агнетата дето са ги дали за тях :) Не, че очаквам някой да ми помогне ама да си се изокам, ега получа малко съчувствие. ;) Бесен съм да му се не види, сега ще се почне едно обикаляне по застрахователи... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Вчера някакъв(ва) идиот(ка) ми е вкарал(а) десния калник 3 пръста навътре. Ще умра от яд. Имам чувството, че ламарината се е сгънала като вестник (сивик 5ген, хеч).

Тия всичките неделни шофьори трябва да си върнат книжките и да си вземат агнетата дето са ги дали за тях  :)

Не, че очаквам някой да ми помогне ама да си се изокам, ега получа малко съчувствие.  ;)

Бесен съм да му се не види, сега ще се почне едно обикаляне по застрахователи...  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Лошо....ц.ц.ц.ц.....ма от тия идиотщини оттръвка няма,за съжаление ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз от одавна съм против, че махнаха полигона и всички варянти паркирания между колчета, които имитират истинските такива маневри. Сега се напълни с хора, които се учат на паркинзите как се прави това, но коментара май е излишен, нищо не може да се промени, все някъде трябва да се учат тези нови шоф.Може да не те е ударил такъв, но моето наблюдение е, че това явление започна да става ежедневие от доста време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Абе не е задължително да са нови шофери че да са зле.Вчера спирам до окръжна болница зад един чичка(около 45г) с Сеат Толедо.Та паркирам си и си стоя в колата(Голфа) и чакам един приятел.По едно време тоя запали колата и яко назад :) .......добре че му е яка бронята на голфа.Слизам аз да огледам за щети и тоя яко с гуми излетя....изплашили се,притеснили се....незнам.Добре че на печката нищо и нямаше.Мисълта ми е че няма значение млад стар,мъж или жена има хора които цял живот не могат да се научат да връткат геврека.Шофирането е нещо което или го имаш и ти идва от въте,или го нямаш въобще.И с фуния да ти наливат като не ставаш за тая работа,не ставаш итова си е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Aбе на Позитано е станала случката, добре, че си бях сгънал огледалото, че и то щеше да замине. Вярно, че е тясна уличката ама все пак има място да мине малък камион (постоянно минават) и никой такъв шофьор не ме е зардал досега.Вадя си изводи, че е лека кола защото по калника имам бяла боя а хондата си е доста ниска, няма как да е камионетка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

По темата

"Момичета, спазвайте дистанция!"

Публикувано изображение

Редактирано от BAlexandrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Продължавам... открих, че някой ми е чукнал третата врата (малко е) и е хлътнало леко, разбира се отново има бяла боя ама е точно под стъклото (сиреч доста по-високо).

АБЕ ТИЯ С БЕЛИТЕ КОЛИ ДА НЕ ИМ ПОДАРЯВАТ КНИЖКИТЕ БЕ?!?!?!?!?

Като капак одеве чух някакво странно плякане изпод предния капак и като го вдигнах гледам - едната лула стърчи сантиметър нагоре, свещта се развила :cool:

ИЗДИВЕХ НАПРАУ! ЕБ@СИ КАРЪКА, ЕБ@СИ ЧУДОТО!!!

Нещо май съм в серия, че палим свеШ Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

за жалост никои от нас не е застрахован от тези неприятни случки :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...