Guest MIYAMOTO #1 Публикувано 10 Октомври, 2005 Ай да ни е жив и здрав един от най-младите редовни колеги.Пожелавам му час по скоро да открие тръпката от чувството да притежаваш Хонда.И лек с алкохола че на тез годинки.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #2 Отговорено 10 Октомври, 2005 Бъди жив и здрав колега.Младоста не е порок,щастливец си 4е толкова рано си открил"Силата на мечтите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 10 Октомври, 2005 честито жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #4 Отговорено 10 Октомври, 2005 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много щастие и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #5 Отговорено 10 Октомври, 2005 Ай да ни е жив и здрав един от най-младите редовни колеги.Пожелавам му час по скоро да открие тръпката от чувството да притежаваш Хонда.И лек с алкохола че на тез годинки.... <{POST_SNAPBACK}> Мерси на всички за пожеланията - две годинки ме делят от "силата на мечтите" П.П. Вече нямам проблеми с алкохола, тъй като твърдо го отказах още преди половин година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #6 Отговорено 10 Октомври, 2005 Ч.Р.Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #7 Отговорено 11 Октомври, 2005 ЧРД и след две години да си смениш юзърнейма на "twin cam" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #8 Отговорено 11 Октомври, 2005 (Редактирано) Честито на рожденника .....да е жив и здрав ...иииии спокоино бате ще доде и твоито време и ше вииш ко ще напраи силата на мечтите.....мен ме накара да събирам 2 години пари и сяя познаи.....иии успех.....аиде със здраве Редактирано 11 Октомври, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове