Jump to content
Guest Patrik

кой питаше за хубави гуми

Recommended Posts

Guest Patrik

една случка разказвам и няма да коментирам. вие си правете изводи за хубави гуми.YOKOHAMA не знам кой модел, ако някой се заинтересува ще проверяразмерите са 215/45/16през ноща ми изпуска винтилчето на предна дясна гума, аз есетествено не си проверявам всяка сутрин гумите, закъснявам за работа бързам сядам паля и тръгвам колата носи съвсем леко в дясно но аз го отдавам на перфектните пътища из софия, на един светофар ми казвя някав пич че ми е мека гумата аз си казвам тоя нископрофилни гуми не е ли виждал, щото редовно някой ми казва мека ти е а тя е на 2.5 нопомпена, и го игнорирам (доста съм тъпичък :) ) стигам до бачкането - 9 км. .. и като поглеждам гумата на джанта няма никой в нея... от там до най близката бензиностация още 500 м. тоест 10 км. на джанта е карана тая гума помпя и заминавам. от тогава 4 дена не спаднала изобщо ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

кажи модела кой е? спортните гуми имат доста твърд борд, и по-лека кола може и да не усети, че е спаднала гумата

С моите нови Bridgestone Potenza RE720 аз така стигнах от Бургас до Варна (по магистралата вдигах и над 200) и във Варна на автомивката забелязах, че едната ми гума е малко по-мека от друга. На бензиностанцията уредчето показа 0, изобщо никакъв въздух не е имало вътре. Но то и вентила го нямаше, някой ми е свалил металната капачка със вентила (няма как сами да изчезнат)

Усеща се промяната на поведението на колата, ама чак после като се замислиш.

п.п. Вече 10 000 км карам след случката, на гумата нищо и няма като нова е.

Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...