Funkmaster 0 #1 Публикувано 22 Май, 2009 Искам да попитам дали ще ми е по лесно да сложа 4 карбуратора или пълна инжекция и евентуално + ове и - си и на 2те горивни системи.И съответно коя ще ми излезне по евтино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 22 Май, 2009 Аз на тази тема съм силно пристрастен, за това ще кажа само едно, ако целта ти е силов тунинг - забрави словосъчетанието: "По-евтин"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 23 Май, 2009 Незнам с каква цел са ти тия 4-три карбуратора обаче ще е разправия да ги сложиш всичките и да ги регулираш така, че колата да работи добре и другото - разхода на гориво няма да е много приятен. А инжекциона слагш подходящ смукателен колектор и комп и си ти човека. Е пак трябват настроики ама според мене е по лесня варянт. За пари немога да те ориентирам щото не си казал ти ли ще ги правиш нещата а и нямам представа колко струва 1 карб Поздрави и успех ще чакам развитие по темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #4 Отговорено 23 Май, 2009 Днес получих мн приятна офертичка за Sromberg 150 карбуратори 2бр.С постоянно разреждане също както при моторите но са слагани на волво и днес ако ми остане време ще отида да ги видя.А относто за евтиния перформънс знам че без пари нищо няма да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #5 Отговорено 25 Май, 2009 (Редактирано) А за тези карбове имаш ли всмукателен колектор който ще стане главата? или мислиш да си го направиш хоум мейд ще има филм До колкото знам са ги слагали на Волво мотори от 64 г. 1.8L 4 цилиндров 100 коня B18B са го кръстили Тези ли са : Ето как изглежда маторя Ама после са хитрували и са сложили блок B20 и са го надули до 120 коня Ето как е изглежда матора От D14a1 на калъп с колектора , инсталацията и еку-то според мен ще е ти е по-лесно отколкото да правиш смукател и тем подобни усложнения, пък и до колкото съм по прочел из нета къде що има на тези карбове много много не им се радват Само ще загатна А ТУК много ми харесва как ускорява тази D15-ka Това е от мен дано да съм помогнал поне малко Поздрави Редактирано 25 Май, 2009 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #6 Отговорено 27 Май, 2009 и още една (по-малка, от джънк ярд тунинг !!! Според мен - ако е с карб, заложи на хондовски карбове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове