Jump to content
Funkmaster

карбуратори или пълна инжекция

Recommended Posts

Искам да попитам дали ще ми е по лесно да сложа 4 карбуратора или пълна инжекция и евентуално + ове и - си и на 2те горивни системи.И съответно коя ще ми излезне по евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Аз на тази тема съм силно пристрастен, за това ще кажа само едно, ако целта ти е силов тунинг - забрави словосъчетанието: "По-евтин"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам с каква цел са ти тия 4-три карбуратора обаче ще е разправия да ги сложиш всичките и да ги регулираш така, че колата да работи добре и другото - разхода на гориво няма да е много приятен. А инжекциона слагш подходящ смукателен колектор и комп и си ти човека. Е пак трябват настроики ама според мене е по лесня варянт. За пари немога да те ориентирам щото не си казал ти ли ще ги правиш нещата а и нямам представа колко струва 1 карб :hondarulez: Поздрави и успех ще чакам развитие по темата :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес получих мн приятна офертичка за Sromberg 150 карбуратори 2бр.С постоянно разреждане също както при моторите но са слагани на волво и днес ако ми остане време ще отида да ги видя.А относто за евтиния перформънс знам че без пари нищо няма да стане. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А за тези карбове имаш ли всмукателен колектор който ще стане главата? ;) или мислиш да си го направиш хоум мейд ;) ще има филм ;)

До колкото знам са ги слагали на Волво мотори от 64 г. 1.8L 4 цилиндров 100 коня B18B са го кръстили

Тези ли са :

Публикувано изображение

Ето как изглежда маторя :lol:

Публикувано изображение

Ама после са хитрували и са сложили блок B20 и са го надули до 120 коня :tooth:

Ето как е изглежда матора ;)

Публикувано изображение

От D14a1 на калъп с колектора , инсталацията и еку-то ;) според мен ще е ти е по-лесно отколкото да правиш смукател и тем подобни усложнения, пък и до колкото съм по прочел из нета къде що има на тези карбове много много не им се радват ;)

Само ще загатна ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А ТУК много ми харесва как ускорява тази D15-ka :D

Това е от мен дано да съм помогнал поне малко ;)

Поздрави

Редактирано от hondaracing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и още една (по-малка, от джънк ярд тунинг !!!

Според мен - ако е с карб, заложи на хондовски карбове.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...