Jump to content
Guest Krelion

Хонда тунинг списания

Recommended Posts

Guest Krelion

Пичове,имам най новите броеве на Hondatuning,ImportTuner i ImportRacer!Около 10-на списания с убииствено яки приложения!В тунер и реисър повечето статии са за хонда.Има всякакви неща като инсталиране на турбо,нос системи,спортни окачвния и какво ли още не.Всичко е подкрепено със снимков матерял и с подробни обяснения.Та много ще се радвам да ги споделя с вас(ако някои иска да ги разгледа и да намери полезна информация де),само ми кажете ще има ли някъде среща към края на Октомври? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Пичове,имам най новите броеве на Hondatuning,ImportTuner i ImportRacer!Около 10-на списания с убииствено яки приложения!В тунер и реисър повечето статии са за хонда.Има всякакви неща като инсталиране на турбо,нос системи,спортни окачвния и какво ли още не.Всичко е подкрепено със снимков матерял и с подробни обяснения.Та много ще се радвам да ги споделя с вас(ако някои иска да ги разгледа и да намери полезна информация де),само ми кажете ще има ли някъде среща към края на Октомври? :)

<{POST_SNAPBACK}>

А как се сдоби с тях, ако не е тайна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Да бе верно кажете, че искам да се абонирам за някакви такивма списания. Мислих за MAXPOWER да се абонирам срещу 15 лева на месец, но друго си е само за Хонда списание. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest daemon

<{POST_SNAPBACK}>

Ако имаш желание и нерви да сканираш страниците на списанията с добро качество и да ги качиш някъде в Интернет - всички ще черпим бири! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Не знам дали тук е мястото, но 1 приятел ходи на авто-шоуто във Франкфурт преди 2 седмици и сега е качил снимки в 1 сайт. Има доста коли, но определено каза, че новия сивик в неговия клас удря всички конкуренти в земята.New Civic :)

Редактирано от Concerto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ами бях до сега в щатите и от там си ги купувах.Няма проблеми да сканирам всичко стига да се прибера жив и здрав(утре сутринта ми е полета до БГ-то)Аиде след няколко дена пак съм онлаин :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Колега, виж да си намериш скенер и се заеме сериозно. Лично аз съм много заинтересуван от тези списания, а като гледам и не само аз. Чакам с нетърпение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Добрее,вече съм си в БГ-то пред мойто ПС тъй,че...Мога да ги сканирам,мога и да направя снимки с цифрата,обаче вътре има много неща и не знам какво точно искате.За сега ще сканирам теьническите приложения...Очаквайте скоро да ги кача !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

да много добри списания сааз имам от септември месец няколковключително и едно от япония само за сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...