PREDATORA 1 #1 Публикувано 21 Май, 2009 Купих си преди 1 месец хонда црх 94" до 140 километра ги бримчи много бързо и на 160 на 3-та с 5.5 оборота спира и ручи и не върви (сега и смених ремЪци,водна помпа.масло,маслен филтър,ремъчни ролки) и не съм го пробвал че нямаме хубав път но може ли да има ограничител някъв ? като от има голяма дрЪпка на др предавки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 21 Май, 2009 само автомобилите за японския пазар имат ограничител и той е на 180км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trop4o 0 #3 Отговорено 21 Май, 2009 колега на мен тава ми го правеше на 170 тъкмо почна да изпреварвам нещо по бързичко и забие оказа се че имам спукана тръбичка излизаща от резервоара незнам каква точно е връската но след като я поправх вече не ми забива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #4 Отговорено 21 Май, 2009 колега на мен тава ми го правеше на 170 тъкмо почна да изпреварвам нещо по бързичко и забие оказа се че имам спукана тръбичка излизаща от резервоара незнам каква точно е връската но след като я поправх вече не ми забивапри мен незабива просто реве и не върви :ю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 21 Май, 2009 колегата е забравил да спомене че е автомат. Проблема за мен е или в кутията или в компютъра на автомата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #6 Отговорено 21 Май, 2009 "до 140 километра ги бримчи много бързо и на 160 на 3-та с 5.5 оборота спира и ручи и не върви"-колега,ти колко мислиш че вдига на трета този дал сол,би трябвало да си към ~7000 оборота със 160км,виж си обортомера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 21 Май, 2009 "до 140 километра ги бримчи много бързо и на 160 на 3-та с 5.5 оборота спира и ручи и не върви"-колега,ти колко мислиш че вдига на трета този дал сол,би трябвало да си към ~7000 оборота със 160км,виж си обортомера! автомата е с 4 скорости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #8 Отговорено 21 Май, 2009 "до 140 километра ги бримчи много бързо и на 160 на 3-та с 5.5 оборота спира и ручи и не върви"-колега,ти колко мислиш че вдига на трета този дал сол,би трябвало да си към ~7000 оборота със 160км,виж си обортомера! нз колко дига 4-тири скоростен е може да са по дълги (все пак ми е на 1 месец)а името на темата е ограничител на 160 км ?хонда дел сол автоматикнаписал съм че е автоматик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #9 Отговорено 21 Май, 2009 Да така е,по дълги са...интересно че на 5.500 ...,точно тогава трябва да почва да върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #10 Отговорено 21 Май, 2009 (Редактирано) на първа и 2-ра предавка на тея обороти ме лепи за седалката дойде 3-та и все едно си карам Пунтото (фиат) с 1.1 двигател 55 коня :Х Редактирано 22 Май, 2009 от войводата/cls Цитати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #11 Отговорено 22 Май, 2009 кой мотор това?Не чакай чудеса от малолитражка, при това автоматик и при това на 3-та със 160, за тая скорост си има 4-та вече. При силен кикдаун автомата смена предавка на около 6200-6300 оборота и не чакай над тея обороти да си седи още на 3-та или да върви кой знае колко, то там му се изчерпва потенциала на предавката...все пак не караш 2,5-3 литров мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 22 Май, 2009 d16z6, ама все си мисля че поне 180 трябва да може да направи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #13 Отговорено 22 Май, 2009 мене пък ми намирисва на лощо зацепен ангренаж.сменял ли си ремък като я купи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #14 Отговорено 22 Май, 2009 мене пък ми намирисва на лощо зацепен ангренаж.сменял ли си ремък като я купи?смених но не съм пробвал още (около моя град няма къде да ги дигна) дупка до дупка е а на колега по отгоре 1.6 да дига 160? а викаш че е за 4-та ... автоматик лепнал съм му педала то си ги кара както знае мен ми тря ускорение и на купе 1 тон мисля че 125 коня не са проблем аз с мойто пунто (Старата ми кола) 1.1 55коня правех 180 ... ако тая хонда неможе да направи 200 я продавам =) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #15 Отговорено 22 Май, 2009 При мен така забиваше ремака ми не беше зацепен правилно......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #16 Отговорено 23 Май, 2009 Съвсем честно да си кажа, не съм пробвал автомата на 3-та докъде ще докара, незнам даже дали може да докара до лютеницата, защото така и не съм виждал мойта стрелка да отива натам дори на 200-210 км/ч. Сега ми стана любопитно и при първа възможност ще пробвам и двата варианта на Д3-режим кога ще удари прекъсвача и на Д4-на каква максимална скорост ще смени от 3-та на 4-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове