Jump to content
Guest Magnum

Купих си джанти

Recommended Posts

Guest Victor

Честити ми джанти и на мен. :dry:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Айде и на мене честити ми джанти и аз оня ден ги сложих , ама снимки после , докато се науча къде да ги качвам ;) Да ви кажа и 13-ки са си екстра,само дето много зор докато натъкнем капачките в дупките :/ Ужас , ама са си екстра , като ги пръсна и кача ще ги видите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Да ви кажа , летите джанти са си друго нещо.Просто колицата заспа на пътя :/ . Движи се много добре , по-стабилна е , по - меко вози , обира много добре и някои неравности , абе екстра е ;) И да ви кажа и 13'' да си сложите , пак е добре , все пак на стара колица няма какво повече да и искаш , а и си мисля че ако е с 15'' или 14'' барабаните отзад се гледат , а мене не ме кефят много рея барабани ;) Сега и слагам броните които благодарение на ОМБРЕТО се здобих , боядисвам ги и ще кача снимките да кажете какво мислите :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Naughty, единствения "+" на летите джанти е ,4е колата изглежда по-добре.Бих казал с 30% по-добре :/ и в завоите с голяма скорост е по-стабилана.Но дотук. А пък колко "минус"-и има особено за в България да не ти разправямти сигурно ги знае6 по-добре от мен. Но за съжаление и аз робувам на гъзарията и съм натварил моита "слабост" с 15"-ки ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Апропо, и за задните дискове има ве4е ре6ение. От Димитровград си набавих имитация на заден диск, 4е и надуп4ен досущ като спортните :/ хи-хи само за 18лв. Заспаха на Хондето. Като ка4а снимките,ако иска6 ги виж, надявам се да ти харесат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Я сега дайте някаква идея как да стане обратното - тоест да ги вкарам малко на вътре джантите, че ми е по малък offset-а и гумата ми надстърча от калника и на по- големите дупки опира, иначе яко изглежда ама... :/ вчера се натоварихме 4 човека и един телевизор и .... сещате се кво стана нали ;);):worthy: PS а иначе имам още място навътре да влязат докато опрат до пружинитестава дума за civic и й изпразках 7Jx15 ET25 за 2 см. не се сабират а не ми се реже вътрешния кант на калника

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Aбе че има отрицателни страни има си ги,особено при нашите патища , при едно скоростно влизане в яка дупка и :/;);) да живеее пътищата български :worthy: Ами Патрик мога да ти предложа решение да не влизаш в дупките :worthy: знам че е трудно , ама не на всеки европеец му се отдава да кара всеки ден в оффроуд условия :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Я сега дайте някаква идея как да стане обратното - тоест да ги вкарам малко на вътре джантите, че ми е по малък offset-а и гумата ми надстърча от калника и на по- големите дупки опира, иначе яко изглежда ама... :/ вчера се натоварихме 4 човека и един телевизор и .... сещате се кво стана нали ;);):worthy: PS а иначе имам още място навътре да влязат докато опрат до пружините

Един от гумаджиите, при които се спрях, докато търсех джанти, подметна, че може да вземе със струг малка част отвътре на джантата, така че да се нагласи по-плътно в главината. Така че ако има място докато опре в пружината, мисля, че можеш да направиш подобна операция. Но честно казано, не мисля, че е добра идея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest karlkani

Я сега дайте някаква идея как да стане обратното - тоест да ги вкарам малко на вътре джантите, че ми е по малък offset-а и гумата ми надстърча от калника и на по- големите дупки опира, иначе яко изглежда ама...  :/ вчера се натоварихме 4 човека и един телевизор и .... сещате се кво стана нали  ;)  ;)  :worthy: PS  а иначе имам още място навътре да влязат докато опрат до пружинитестава дума за civic  и й изпразках 7Jx15 ET25  за 2 см. не се сабират а не ми се реже вътрешния кант на калника

вземи си с по-голямо ЕТтук можеш да провериш колко да е то:http://www.tyresave.co.uk/fitment.html#HOND

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

да бе ясно че с други джанти ще е друго ;):/ и все пак мисля да се върна на 14" хем и по високопрофилни гуми ще сложаиначе това за вземането на струг и аз го мислех то от 25 до 35 е 1см. не малко ама не е и много има мегдан за проба ;) ама дай тоя гумаджия или некой стругар че и фрезист ако ми кажете каде има нема да ви са разсърдя :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Въпросният гумаджия се намира на околовръстното точно на 20 метра преди отбивката към Овча Купел 2, погледнато откъм Горнобански път. Пада се отляво (отбивката е отдясно).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...