Jump to content
ian

НАЦ. СРЕЩА: Комбинации за стаи

Recommended Posts

Здравейте, колеги,

Тъй като в момента има останали свободни за резервиране само 4-ни стаи... освен това има колеги, които търсят с кого да се комбинират в стая (като напр. колежката Sanchesss)... и освен това има колеги, които пък са резервирали стаи, в които има повече от необходимия им брой легла и може би биха приели някой при тях... отварям тази тема с цел тук по-лесно да изкомуникирате възможните комбинации помежду ви!

Идеята е, както разбирате, тук да пише всеки, който:

- търси комбиниране с други хора за пренощуване

или

- предлага свободно легло/свободни легла във вече резервирана стая

Надявам се темата да ви е от полза! Поздрави на всички и до скоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер,тъкмо се чудех какво да правя с тези 4-ни стаи...Аз търся с кого да се комбинирам за няква стая...то нали само 4-ни има вече...Та който е навит да пише тук и да видим какво ще правим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Супер,тъкмо се чудех какво да правя с тези 4-ни стаи...Аз търся с кого да се комбинирам за няква стая...то нали само 4-ни има вече...Та който е навит да пише тук и да видим какво ще правим

Колега, аз съм желаещ за комбина! Ако искаш 0884 897583 Момчил, да се раберем! Редактирано от CIVICwarrior

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме свободно място в четворна стая за 2та дена. Ако има желаещи, нека да пишат или на лични или тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Вас все още ли има свободно легло? !!! Аз даже още незнам дали ще идвам на националната за съжаление..Ама, ако дойда ще го мисля тогава.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...