Jump to content
Guest darcosi

един сивик по малко :( но двама живи

Recommended Posts

Guest Dragi4

Тонка нека всеки сам на себе си даде сметка за поведението си на пътя,тая слу4ка може да бъде единствено 4ервена лампа за всеки от нас!!!Продължава6 с фалстартовете и скоро лайната 6е захвър4ат.Пъп4ив тинейджър,лагерна коли4ка........проста6ко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

ЗдравейМалко е тъпо да пишеш така за човек който не познаваш и не знаеш каква е била случката първо не карам като идиот с голф-2 по улиците(може ти да си с голф се пак спомена че не си с хонда) случката е следната понеже няма каде да си настроя колата го правя на улицата(поради финансови проблеми) не се гордея с това но колата е доста по мощна от някой голф дето за да дигне тая скорост му трябва 2-3км права и да криволичи по улиците, аз просто на една права реших да пробвам нещо и за 300-350метра бях с тази скорост почнах да намалям когато колата поднесе !!!.Много съжелявам за случката с братовчет ти и аз съм против тия лайнари дето се правят на състезатели в градски условия но повярвай ми аз никога не карам рисковано и не заплашвам другите участници в движението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tonkata

дето се правят на състезатели в градски условия

Е извинявай, но ми прозвуча все едно сам се мразиш :cry: въпросния булевард в дружба според теб не е към града, а :angry: Отново ти казвам, че нямам нищо против теб, все пак наистина не те познавам, просто се моля да си извадиш поука от това наистина неприятно преживяване. И аз съм фен на наточените коли, както и на готиния оптичен тунинг, стига те да не се превърнат в нечий ковчег! Споко, не съм с Голфета :(

понеже няма каде да си настроя колата го правя на улицата(поради финансови проблеми)

е добре де, бояна толко ли ти е далече? Или пък колко изоставени писти има наоколо.

Пъп4ив тинейджър,лагерна коли4ка

май не си разбрал за кого говоря :angry:

Тонка нека всеки сам на себе си даде сметка за поведението си на пътя

то е очевидно, че няма кой да ни научи, освен ние сами. И аз за тва приканвам, ама май нещо не сме се доразбрали !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Значи колеги в събота се запознах с едно момче .... то интересното е как се запознах с него...... който е минавал след 10 през семинарията е видял едно ауди забито в един новопрокопан ров....както и да е хубавото е че няма жертви и ранени пък и колата ще може да се оправи,.... идеята на поста до тук е че в началото не виждах вариянт как това момче се е вкарал там ако не от висока скорост и келешлък... Както и да е след като си поговорих с момчето разбрах че един камион му е отнел предимството и го е ударил в бронията и за да избегне по нататъшни съприкосновения с камиона навил волана на колата , тя занесла и ето как се е озовал в ямата....та идеята ми е че ... Тонка батко понякога дори и ако караш бавно стават простотии и не е задължително да има "пъпчиви тинеиджъри" и тн. всичко става и не е нужно да се дава акъл на ляво и надясно защото ние сами себеси не можем да укротимпък камоли акъл на другите да даваме ....аиде стига .нека поне веднъж да не сме най-мъдрите и т.н. какво мислиш че дарко не си е дал сметка че не е направил глупост а???Защо точно ти трябва да си съдник А???защо не хванеш тея дето карат пияни? те са по опасни......какво очакваш ...... кой мислиш ще ти обърне внимание ?Кой мислиш че ще промениш..... та само ти ли си имал горчив опит ???ТУК НЕ СМЕ ЗА ДА СЕ ПРАВИМ НА ИНТЕРЕСНИ а не вярвам че дарко е постнал случката си подбуден от такъв довод че да МИ се налага да чета такива постове : "CLS , tonkata"Ако не можете да кажете друго аиде да хванете да си замалчите......Нищо лично кам никого , напротив добре дошли но тук не се ТОЛЕРИРА такова поведение .........Аиде живи и здрави!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tonkata

Тонка батко понякога дори и ако караш бавно стават простотии

абсолютно си прав, все пак никой не е застрахован от ахмаците по пътя, но карането с над -да кажем- 100км/ч в градски условия просто е сериозна предпоставка за ПТП, както и необоснован риск и не виждам защо не можете да го проумеете !!!

Кой мислиш че ще промениш..... та само ти ли си имал горчив опит ???

Виж сега, не се правя на мъченик, както и ОПРЕДЕЛЕНО не мисля, че се правя на интересен.Просто ми направи впечатление, че никой не го 'смъмри' за очевидната глупост, която е направил

защото ние сами себеси не можем да укротим

Ми значи явно имаш проблем, защото аз лично се владея на пътя. Може да прозвучи нескромно, но е така. Следствието от това е, че нито едно ПТП, в което съм бил участник, не е било предизвикано от мен! darcosi, виждам, че си добър човек и че искрено съжаляваш за случилото се, но това, което написса преди 2-3 поста, просто не е разумно оправдание!

защо не хванеш тея дето карат пияни?

Гордостта на живота ми е, че три пъти съм скривал ключовете от колите на стабилно почерпени приятели :angry: кво повече мога да направя, ебаси :angry: А ти правиш ли нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Пич да не ти пука за колата важно е че си жив и здрав. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Жив и здрав да си Дарко !!! Победителите не ги съдят! Дали ще утрепат с 20 или с 200, се тая. Не спали, преработили се, напили се, секви ги има :angry: Щом се е разминало без жертви ( освен колата майната и ще си направиш по-хубава) значи сте победили :angry: п.п. Към тези които много знаят ( и прекалено много пишат ): Пича е достатъчно отворен за да се сети и без вашата помощ че всеки ден не е велик ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...